【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
大樹菠蘿很黃很強勁
CMA 預上到STY
唔好打風得唔得
約左女神去迪迪尼
唔打風都落雨 唉

叫春翻感情台,ok?

戇鳩鳩自然現象問唔好發生得唔得
城民在星期一上班前請密切留意天氣資訊

唔好打風得唔得
約左女神去迪迪尼
唔打風都落雨 唉

叫春翻感情台,ok?

戇鳩鳩自然現象問唔好發生得唔得

黎明請你不要來
N
TAF VHHH 140500Z 1406/1512 36015KT 8000 FEW030 SCT045
TX27/1406Z TX26/1506Z TN23/1422Z
BECMG 1414/1416 03020G30KT
TEMPO 1418/1503 3000 SHRA FEW015CB SCT025
BECMG 1423/1501 09025KT
TEMPO 1503/1510 09030G45KT 2000 +SHRA FEW012CB SCT020
BECMG 1509/1511 10035KT
TEMPO 1510/1512 11035G50KT 2000 +SHRA FEW012CB SCT020=

眀天下午五時起機場吹烈風

渣ga
吹到D短裙妹用手捉住條裙
吹到D短裙妹用手捉住條裙

圖or老母
[img]圖片網址[/img]
睇個勢都幾大機8
睇個勢都幾大機8

媽lee媽lee hom
約晒行山先打風
點解今次打風會凍左咁多

其實香港仲未點比個風影響
影響緊既係上面吹落黎既季侯風

氣壓差距引冷空氣落黎

台風扯快左堆東北季候風
睇個勢都幾大機8

肉眼觀氣象
我一路向北
睇個勢都幾大機8

肉眼觀氣象

雷達
睇個勢都幾大機8

肉眼觀氣象

雷達

雷達都唔會同你講”大機8”㗎?
卡努外圍雨帶正在接近.
目前, 本港普遍風力正在上升.

拋離洛克直逼蓮花
睇個勢都幾大機8

肉眼觀氣象

雷達

雷達都唔會同你講”大機8”㗎?

水晶球出現了
強烈熱帶風暴卡努移近中國,內地中央氣象台的官方微博,因為發出颱風「黃色」預警,受到多人舉報,被管理人員根據《微博社區管理規定》,刪除了有關颱風預警的信息。

中央氣象台隨後更改字眼,改成颱風「yellow」預警,信息才得以保留。

《微博社區管理規定》於2012年開始施行,禁止敏感信息發布,包括危害國家、涉露機密或散布謠言,以及淫穢色情的內容。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞