【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
上緊九龍坑山腰斬左

出現了

九龍坑山好唔好風

未上到頂無乜風
練左好耐預19個鐘完成

你個比賽蓮花一現

點都好過本人蓮花一現既
上緊九龍坑山腰斬左

出現了

九龍坑山好唔好風

未上到頂無乜風
練左好耐預19個鐘完成

你個比賽蓮花一現

SMG:三號風球於 10 月 14 日 21 時 00 分懸掛。 明日 05 時前改掛較高風球機會不大。

smg smg
睇新聞台灣畀卡努隔山打牛
災情好嚴重下
最 高 持 續 風 速 達 強 風 (6-7 級 風 ) 最 高 陣 風

橫 瀾 島 60 公 里 / 小 時 74 公 里 / 小 時
青 洲 54 公 里 / 小 時 70 公 里 / 小 時
沙 洲 49 公 里 / 小 時 62 公 里 / 小 時
長 洲 43 公 里 / 小 時 64 公 里 / 小 時
大 美 督 42 公 里 / 小 時 72 公 里 / 小 時
提早休息 準備起身morning shock

準備浸按摩池 一路浸一路恥笑on9仔

一路向北之後原地消散

叫緊雞?

使唔使宜家就訓啊
睇新聞台灣畀卡努隔山打牛
災情好嚴重下

咩事
未來九小時走勢相當關鍵 直接影響風球持續時間

會否超過18小時

叫緊雞?

斬件落肚
Tvb atv cctv viutv

Tvb atv cctv viutv

聽日會唔會有船往返澳門 會唔會八號咖

我都係聽曰過去
淆到Pk

我都係,都唔知點
買左套票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞