【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike

好似有巴打去跑

曇花一現

RIP

94kph

主辦機構班人弱智 ga ?

取消啦
陣間又要消防上山救

跑緊啦都

勁個d都就跑完 係跑來回個d先慘姐

來回都係幾十人姐
淡友準備全面進場
留名學野
雷利長征班參賽者聽日點算

好似有巴打去跑

曇花一現

RIP

94kph

主辦機構班人弱智 ga ?

上面講過。賽事開始時無乜野係唔會delay/cancel, 就如d露天音樂festival 咁, 差唔多天氣惡劣時先有動作。

神奇頂級超卓
淡友準備全面進場

頭先已經入咗嚟
個風有機上強颱
個風有機上強颱

CMA預佢會上
個風有機上強颱

唔好畀期望住
個風有機上強颱

你指咩標準
西左好多

西對個風黎講係好事
個風有機上強颱

你指咩標準

CMA果種計法應該比較大機會
3號波..
個風唔會北上下話
個風有機上強颱

你指咩標準

CMA果種計法應該比較大機會

咁當然
3號波..
個風唔會北上下話

我隻隻字都睇得明 加埋我真係唔明..
3號波..
個風唔會北上下話

我隻隻字都睇得明 加埋我真係唔明..

個風 唔會 北上 下話
大交合好有信心唔掛8
大交合好有信心唔掛8

點睇得出
預 料 三 號 強 風 信 號 會 在 今 晚 至 明
日 凌 晨 維 持 。
高 地 間 中 吹 烈 風 。 預 料 三 號 強 風 信 號 會 在 今 晚 至 明 日 凌 晨 維 持 。
按 照 現 時 預 測 路 徑 , 卡 努 會 在 明 日 稍 後 最 接 近 本 港

=預料日頭冇三號
照計唔會一號
日 凌 晨 維 持 。

How about 明日下午? 唔好咁老定
日 凌 晨 維 持 。

卡 努 正 向 西 北 方 向 移 近 華 南 沿 岸 , 加 上 東 北 季 候 風
的 共 同 影 響 , 本 港 風 力 正 逐 漸 增 強 , 離 岸 吹 強 風 ,
高 地 間 中 吹 烈 風 。 預 料 三 號 強 風 信 號 會 在 今 晚 至 明
日 凌 晨 維 持 。

按 照 現 時 預 測 路 徑 , 卡 努 會 在 明 日 稍 後 最 接 近 本 港
, 在 香 港 西 南 約 300 公 里 內 掠 過 。 天 文 台 會 視 乎 卡
努 的 移 動 路 徑 及 發 展 , 考 慮 是 否 需 要 改 發 更 高 信 號
, 市 民 明 早 出 門 前 應 留 意 天 文 台 有 關 卡 努 的 最 新 消
息 。
日 凌 晨 維 持 。

聽朝都未到正南
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞