【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike

卡努可能係今年終旋
大交合好有信心唔掛8

點睇得出

佢咪就係大交合囉
卡努可能係今年終旋

要睇埋GFS +240h有無料到
天文台員工表示 唔會8 岩岩收工

雷利長征班參賽者聽日點算

好似有巴打去跑

曇花一現

RIP

94kph

主辦機構班人弱智 ga ?

上面講過。賽事開始時無乜野係唔會delay/cancel, 就如d露天音樂festival 咁, 差唔多天氣惡劣時先有動作。

神奇頂級超卓

On99, 出事點算?

香港正南時候達 強颱
西西西!

留名待bin

預 料 三 號 強 風 信 號 會 在 今 晚 至 明
日 凌 晨 維 持 。

聽朝都未到正南

聽朝8號 又食風更爽呀

冒認天文台員工, 發放假消息

冒認天文台員工, 發放假消息

報驚
大交合好有信心唔掛8

通常講得出考慮是否需要改發更高信號就表示有頗高機會會掛更高訊號
機會低既話一般提都唔提
大交合好有信心唔掛8

通常講得出考慮是否需要改發更高信號就表示有頗高機會會掛更高訊號
機會低既話一般提都唔提

今次提都無提
我見天文台話烈風圈有接近280km,cpa 又差唔多,似乎應該都會8號風球?
羅莎強風圈200km 都冇係咪因為始終係11月東北季候風好強同水溫唔夠熱?
大交合好有信心唔掛8

機會低既話一般提都唔提

今次提都無提

你個大交合冇提啫
大交合好有信心唔掛8

機會低既話一般提都唔提

今次提都無提

天 文 台 會 視 乎 卡 努 的 移 動 路 徑 及 發 展 , 考 慮 是 否 需 要 改 發 更 高 信 號
點會提都無提
我見天文台話烈風圈有接近280km,cpa 又差唔多,似乎應該都會8號風球?
羅莎強風圈200km 都冇係咪因為始終係11月東北季候風好強同水溫唔夠熱?

仲有佢起始狀態,東風波起家既通常細粒
大交合好有信心唔掛8

機會低既話一般提都唔提

今次提都無提

天 文 台 會 視 乎 卡 努 的 移 動 路 徑 及 發 展 , 考 慮 是 否 需 要 改 發 更 高 信 號
點會提都無提

做咩同淡友咁認真
大交合好有信心唔掛8

機會低既話一般提都唔提

今次提都無提

點會提都無提

做咩同淡友咁認真

佢好似唔係淡友, 相信佢一時睇漏姐

大約幾點入400?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞