【颱風追擊】1720號熱帶氣旋 卡努 KHANUN (24W)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
明天會由日本坐9點機 hk express飛香港!
好撚驚

航空相關問題請移玉步至以下帖文發問,將有專人為你解答

[ATC]熱帶氣旋與航空交通集中討論區

https://lihkg.com/thread/395625/page/15

留意到有人叫緊雞都答人問題

斬隻上鼓油雞啱唔啱?

雷利衛徑長征 Raleigh Challenge - Wilson Trail

(探險夜征)賽事終止通知:天文台已懸掛三號風球,山上天氣惡劣, 夜征賽事取消,參加者無須前往起點。

Event terminated (Night Course): typhoon signal 3 is hoisted. DO NOT proceed to start point.

https://www.facebook.com/rhkwilsontrail/?hc_ref=ARS2o4-6p19bU7L-wxqUgYieng-vZ9N2cxDl9t8JefrWZR0e7qW-kvFShejsuG7g85o&fref=nf

蓮花一現唔洗蓮花一現了

Cancel 咗夜征,應該仲有跨越終極會受影響,天氣變差相信都會取消

賽事主辦單位值得一讚
我成日撈亂咗雪菜肉絲炆米同道地檸檬綠茶兩位巴打

一個碟上 一個枝裝
點撈亂?
唔好八號

喂大佬 差好遠wor
好撚驚

應該無事
暫時睇好可能強3完場

唔會掛 比半日假黎抖下好喎

自制啦咁想放假

呢一類問題籌就未派既
但我都應該澄清下失實留言,
明日掛8機會比唔掛高
聽日跑10k

咁櫻花抹茶刺身呢
屌乜依家啲連登仔連天文台嘅function都唔知?
天文台係預測天氣,唔係控制天氣啊

喂大佬 差好遠wor

多重影分身術
鹹魚雞粒炒飯 鼓油王炒麵 淳茶舍烏龍茶

渣ga
聽日跑10k

pocari run?
好撚驚

應該無事
暫時睇好可能強3完場

唔會掛 比半日假黎抖下好喎

自制啦咁想放假

呢一類問題籌就未派既
但我都應該澄清下失實留言,
明日掛8機會比唔掛高

呢個位置, 仲要星期日
聽日跑10k

pocari run?

N0.1
聽日會唔會有船往返澳門 會唔會八號咖

你去問船公啦好嗎?乖
聽日跑10k

pocari run?

睇怕聽日都係早D約埋去飲茶啦

我都係聽曰過去
淆到Pk
旺角陣風好勁
卡努 Hko每小時定位&距離(24W)

1040 T1
1100 17.3N 118.3E 700km(SE)
1200 17.4N 118.2E N0.1 W0.1 690km(SE)
1300 17.5N 118.1E N0.1 W0.1 670km(SE)
1400 17.8N 118.0E N0.3 W0.1 640km(SE)
1500 17.8N 117.8E W0.2 630km(SE)
1600 17.9N 117.7E N0.1 W0.1 610km(SE)
1700 18.2N 117.7E N0.3 590km(SE)
1800 18.2N 117.7E STNR 590km(SE)
1900 18.3N 117.6E N0.1 W0.1 570km(SE)
1910 丄3
2000 18.4N 117.6E N0.1 560km(SE)
2100 18.5N 117.6E N0.1 550km(SE)

渣ga

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞