[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
香港人識唔識尊重

成日亂影人

有無設想過自已比人影咩感受

無同理心咪學人打機
有冇VC 消息
Sorry 我唔係好識呢方面消息
想玩luigi's mention
有冇人玩過2又有睇3 嘅trailer
買唔買番2喺3ds玩好
好似都係差唔多咁

冇話過出3喎
有冇VC 消息
Sorry 我唔係好識呢方面消息
想玩luigi's mention
有冇人玩過2又有睇3 嘅trailer
買唔買番2喺3ds玩好
好似都係差唔多咁

冇話過出3喎

路易 吉 洋妞
god eater 3 岀係switch plz

補充番,未證實,只係集氣佢岀
你話mtr見到有人玩switch咪算
影乜9
影乜9

講都多餘啦
又唔係D咩出奇事

補充番,未證實,只係集氣佢岀

出比PSV都唔出比你啦垃圾SWITCH
影乜9

講都多餘啦
又唔係D咩出奇事

果個人兄都幾慘
帶左口罩者 都唔代表可以唔打格就po出黎
再講搭車打機有乜出奇 有咩值得影
係mtr度拎住部ps4打就可能真係要影喇

唔好屌我老母
佢隻幕下力士叫DADDY

唔好屌我老母

無樣你影黎做乜鳩呀
買部switch其實淨係玩mh Zelda 都回左本
兩隻都有排玩
等埋DQ XI Mario 同埋有堆未玩過冷飯game

skrim無mod 反而無乜大興趣
原版玩左二百幾個鐘

冇mod skyrim不了
DQ11聽住先連影都未見有

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩

Ps4 dq11中文化好似係sony黎做
係咪代表switch版無

我係估佢會出2d版先買switch
3d一定ps4等中文

但係啲人話DQ11 PS4係閹割版黎架喎
有tales of, Pokemon 同真女神轉生
Square enix出多d rpg
依到夠我玩

Tales of都係玩ps4 啦,V同G出完xbox同wii都要出返隻完全版喺ps3
nds兩集remake又出去psv
有tales of, Pokemon 同真女神轉生
Square enix出多d rpg
依到夠我玩

Tales of都係玩ps4 啦,V同G出完xbox同wii都要出返隻完全版喺ps3
nds兩集remake又出去psv

有時開部ps4 抗rpg game 真係需頭好大勇氣...

唔好屌我老母

要正面相
pmed

唔好屌我老母

要正面相
pmed

留名睇圖
買部switch其實淨係玩mh Zelda 都回左本
兩隻都有排玩
等埋DQ XI Mario 同埋有堆未玩過冷飯game

skrim無mod 反而無乜大興趣
原版玩左二百幾個鐘

冇mod skyrim不了
DQ11聽住先連影都未見有

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩

Ps4 dq11中文化好似係sony黎做
係咪代表switch版無

我係估佢會出2d版先買switch
3d一定ps4等中文

但係啲人話DQ11 PS4係閹割版黎架喎

玩好似無3DS咁多野玩,係畫面靚幾倍

唔好屌我老母

要正面相
pmed

留名睇圖

做咩偷影我

唔好屌我老母

要正面相
pmed

留名睇圖

做咩偷影我

啲任豚真係變態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞