[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
日版迷你超任而家街賣平均幾錢?

好似7xx至800咁上下

好似7xx至800咁上下

仲諗緊買迷你超任再hack,定係問下我姑丈俾佢部放左去唔知邊度的超任,再買sd2snes或者搵部超任博士
想買張 eshop gift card 送俾人,香港有冇得買?
屋企有2 set joy-con會唔會太on9

唔會,我都有兩set
四個人玩又得,兩個人玩用一pair joycon咁控會舒服過單邊joy con

買完jc 又要買多個grip

呢件事真係好on9

買多個pro好過

我等緊出鐘意ge色買多對

咁多選擇 自願買完又話on9

唔通有人儲joy con又要問過你咩

我講緊買jc唔送grip on9呀弱智仔
屋企有2 set joy-con會唔會太on9

唔會,我都有兩set
四個人玩又得,兩個人玩用一pair joycon咁控會舒服過單邊joy con

買完jc 又要買多個grip

呢件事真係好on9

買多個pro好過

我等緊出鐘意ge色買多對

咁多選擇 自願買完又話on9

唔通有人儲joy con又要問過你咩

我講緊買jc唔送grip on9呀弱智仔

grip係咪可以當做手掣果個
仲有半個月就可以玩老任隻垃圾冷飯低能game 心情好興奮

.......仲有......半個月,,,,先可以玩老任隻垃圾,,,,,冷飯,,,,,低能game.....,,,,心情好差,,,,,

.......仲有......半個月,,,,先可以玩老任隻垃圾,,,,,冷飯,,,,,低能game.....,,,,心情好差,,,,,

已訂屙滴屎

已訂屙滴屎

睇個po 打發時間真係唔錯
////////////////////

已訂屙滴屎

屌啲點點逗逗真係精髓

已訂屙滴屎

屌啲點點逗逗真係精髓
買部switch其實淨係玩mh Zelda 都回左本
兩隻都有排玩
等埋DQ XI Mario 同埋有堆未玩過冷飯game

skrim無mod 反而無乜大興趣
原版玩左二百幾個鐘
兩隻都有排玩

原版玩左二百幾個鐘

冇mod skyrim不了
DQ11聽住先連影都未見有
兩隻都有排玩

原版玩左二百幾個鐘

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩
11月4日搞聚
1.🌼
2.安心浣

唔得

搞唔成

執柒

28重陽

28好呀我支持

28 ok
11月4我都唔得

有冇飛左睇ROSELIA 2ND

r團麻麻地,鍾意睇poppin party多d
兩隻都有排玩

原版玩左二百幾個鐘

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩

Ps4 dq11中文化好似係sony黎做
係咪代表switch版無

兩隻都有排玩

原版玩左二百幾個鐘

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩

我係估佢會出2d版先買switch
3d一定ps4等中文
兩隻都有排玩

原版玩左二百幾個鐘

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩

我係估佢會出2d版先買switch
3d一定ps4等中文

方便訓床玩姐
你班任豚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞