[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
我想問馬里奧瘋免 我響墨西哥server 買有冇中文架?

自己入eShop睇...
隻LOVERS 係咪唔少巴打有買??
2P OR 4P 過唔過癮?

買左 值得買 又唔貴 不過有無人知有無攻略?

宜家同d fd亂玩中

2人好刺激

Party game 必備

又係友情考驗game

宜家同d fd亂玩中

2人好刺激

又係友情考驗game

即買先咁
記得用墨西哥acc買,兌番80幾

宜家同d fd亂玩中

2人好刺激

又係友情考驗game

即買先咁

啱啱忍唔住買埋 前日先買咗flame in the flood

宜家同d fd亂玩中

2人好刺激

又係友情考驗game

即買先咁

啱啱忍唔住買埋 前日先買咗flame in the flood

flame in the blood , 好玩嘛?

宜家同d fd亂玩中

2人好刺激

又係友情考驗game

即買先咁

flame in the blood , 好玩嘛?

同我想像中既survival game有d唔同
無得起基地
低能問題
Lost Sphear 而家個隻應該係日版
有無得SET 英文字幕?
定要等下年美版先有

有無巴打有買,幾錢
星露谷係咪墨西哥ser 最平?唱返做港紙好似62蚊
美eshop 成15usd

認真
就算game佢收返大作價(3XX)我都覺得抵買

認真

pc版個時已經覺
仲要免費dlc

下呢隻stardew valley有dlc咩

認真

pc版個時已經覺
仲要免費dlc

下呢隻stardew valley有dlc咩

可以當dlc 賣既大更新

真?邊度有講
屌佢老母
經過上水 幾個大媽 係咁派Switch啲碟
做水貨拎上去

Switch 有碟
近幾個月出果部2DS係咪唔抵屌
平得果少少 雖然3D功能好少開
部3DS壞左但好多game想玩, 迫住買返

最抵屌係佢,平過3ds

最抵屌係佢,平過3ds

平過3ds之餘仲要係new機大mon
低能問題
定要等下年美版先有

有無巴打有買,幾錢

無人玩?

最抵屌係佢,平過3ds

平過3ds之餘仲要係new機大mon

院長所言甚是
低能問題
定要等下年美版先有

有無巴打有買,幾錢

無人玩?

建議你down左demo睇下係咪真係啱玩先
低能問題
定要等下年美版先有

有無巴打有買,幾錢

玩緊,唔駛太識睇字都玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞