[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
突然醒起,荒野之息係咪當初華語區自己譯
完全search唔到ゼルダの伝説 荒野の息,全部都係ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド

日本不嬲叫開英文名
中文名源頭係邊依家真係想查都查唔到

所以我奇怪點解當初有人話有"荒野之息"依個名唔用點解要改"曠野之息"
明明都未有官方中文/漢字名

我係巴哈果邊咁叫先https://youtu.be/_LL6uMxrykw
完全search唔到ゼルダの伝説 荒野の息,全部都係ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド

日本不嬲叫開英文名

所以我奇怪點解當初有人話有"荒野之息"依個名唔用點解要改"曠野之息"

估喺巴哈果邊咁叫先https://youtu.be/_LL6uMxrykw
仲未見有fb page講尋晚粒核彈
唔知係咪出左order唔報得呢
竟然係斯普拉通,唔係型爆墨魚
10・28任豚聚

1. Lo
2.安
3.
4.
5.

練行山,今次缺席

日本不嬲叫開英文名

我係巴哈果邊咁叫先https://youtu.be/_LL6uMxrykw

最早係支譯 好似係
原來今晚出flame in the flood
原來今晚出flame in the flood

好似幾正喎, 我之前好鍾意玩dont starve
其實2018會有咩大作出?2017尾咁多大作希望2018都會keep住出
其實2018會有咩大作出?2017尾咁多大作希望2018都會keep住出

火紋正傳

火紋正傳

三廠紛紛跳船
黎緊十一月又有大爆死之作大富翁,連ubi都心淡
Zelda BOTW 真係好正
可能劇透

我拎住d垃圾裝就狗衝去打boss、開左6塊地

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/11/171106_efba8a3de0fb1f1a4950a413a2f0ef8c.jpg
未打完禁錯
我cut到張圖咁
費事比人話劇透撚

淨係拎左兩粒炸彈、磁石、冰柱就衝左去boss field
之後唔知點上去好
就爬下山、過下河
結果發現識路係唔洗10分鐘就去倒 同埋啲屎水原來廢嘅 ,有一度係glide 過去就冇事,之後過河爬山直衝玩到好緊張

但係咁玩會唔會晒左隻驚
但我又驚以後好難抽時間
都係今日day off 打一日,之後又midterm assignment FYP 都係冇得玩,所先亂衝
未打完禁錯
我cut到張圖咁
費事比人話劇透撚

之後唔知點上去好
就爬下山、過下河
結果發現識路係唔洗10分鐘就去倒 同埋啲屎水原來廢嘅 ,有一度係glide 過去就冇事,之後過河爬山直衝玩到好緊張

但係咁玩會唔會晒左隻驚
但我又驚以後好難抽時間
都係今日day off 打一日,之後又midterm assignment FYP 都係冇得玩,所先亂衝

隻game正係正在探索同解難(唔淨止係shrine)既過程,boss關其實識玩淨係渣盾牌都可能贏到。

通常會留返年尾/一月direct 先公佈
再留少少E3公佈
未打完禁錯
我cut到張圖咁
費事比人話劇透撚

之後唔知點上去好
就爬下山、過下河

但係咁玩會唔會晒左隻驚
但我又驚以後好難抽時間

隻game正係正在探索同解難(唔淨止係shrine)既過程,boss關其實識玩淨係渣盾牌都可能贏到。

唔夠盾同武器 係咪可以用拳頭
但中一下就死
而家淨係夠打到半血
ARMS 疑似新增 replay 功能

痴線 隻game 仲不停update 加新功能,真係幾佩服佢

痴線 隻game 仲不停update 加新功能,真係幾佩服佢

未完成咪要出uodate補返囉

update 完冇人玩

update 完冇人玩

隻驚個skillshot 白撚痴嘅
打交對戰輕輕鬆鬆
個skillshot 輸左廿次都有,女朋友玩到嬲
未打完禁錯
我cut到張圖咁
費事比人話劇透撚

之後唔知點上去好
就爬下山、過下河

但係咁玩會唔會晒左隻驚
但我又驚以後好難抽時間

唔夠盾同武器 係咪可以用拳頭
但中一下就死
而家淨係夠打到半血

死返去個買機post圍爐啦賤種

update 完冇人玩

隻驚個skillshot 白撚痴嘅
打交對戰輕輕鬆鬆
個skillshot 輸左廿次都有,女朋友玩到嬲

如果佢開必殺個個角色都有唔到特寫會正好多
呢條賤種喺買機post發晒癲咁亂鳩屈人係炒家

早兩日仲要$350收全新火紋

睇死又係啲on9中學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞