[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

買部switch其實淨係玩mh Zelda 都回左本
兩隻都有排玩
等埋DQ XI Mario 同埋有堆未玩過冷飯game

skrim無mod 反而無乜大興趣
原版玩左二百幾個鐘

冇mod skyrim不了
DQ11聽住先連影都未見有

慌佢出得靚過ps4咩
dq11用番ps4玩啦
除非需要出街玩

Ps4 dq11中文化好似係sony黎做
係咪代表switch版無

我係估佢會出2d版先買switch
3d一定ps4等中文

但係啲人話DQ11 PS4係閹割版黎架喎

玩好似無3DS咁多野玩,係畫面靚幾倍

其實3DS先係原版
任天派 21:40
11月11日 抽選任天堂eShop點卡

睇黎1111應該係中文系統
Zelda同異度神劍佢都中左,當初比人屌到喊
照咁睇DQ11都會有中文
照咁睇DQ11都會有中文

DQ11中文係sony,ps4以外既版本9成唔會有中文
其我想佢port 返咁多代火紋上switch,最緊要加返中文俾佢
其我想佢port 返咁多代火紋上switch,最緊要加返中文俾佢

唔譯我都照殺啊
巴哈有幾條友話中文system譯好等緊中文區eShop server起好先出更新
屌香港唔撚好入啲台版game返黎呀
巴哈有幾條友話中文system譯好等緊中文區eShop server起好先出更新

我比較關心有咩輸入法,唔好淨係得注音

唔會無倉頡嘅

唔會無倉頡嘅

如果個SER唔咸唔淡,我情願佢唔開
起碼而家可以買晒全世界SER既GAME

就係可以買晒全世界ser先更想佢開,有eshop即係等於有自己ser

唔好呀
我擔心一開咗港 eShop,日/歐/美 eShop 就用唔到香港信用咭

唔好呀
我擔心一開咗港 eShop,日/歐/美 eShop 就用唔到香港信用咭

關咩事
老任eshop無限制信用卡地域係3DS已經開始(無dsi同wii唔知道係咪一樣),無端端點會走回頭路
上古都出肯埋中文,老任抵讚

唔譯我都照殺啊

快點重製搶我錢啦

正呀喂日文我照殺
3DS「ドラえもん のび太の宝島」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞