[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
試完隻Project Octopath Travelers好想快啲出
唔理有冇中文都買硬

呢隻勁期望

好想呢隻出中文版 仲要有8個角色
如果有中文應該睇故都飽

有英文還不夠?

有英文同希望佢會出中文冇衝突
如果有中文唔通你會照玩英文咩
除非佢譯到1999睇唔明啫

英文 > 日文 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 中文

大家語言能力既水平都唔同
有中文都係多個選擇啫
試完隻Project Octopath Travelers好想快啲出
唔理有冇中文都買硬

呢隻勁期望

如果有中文應該睇故都飽

有英文還不夠?

英文 > 日文 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 中文

¿No entiendes inglés?

呢隻勁期望

如果有中文應該睇故都飽

有英文還不夠?

¿No entiendes inglés?

Je suis l'ami de Harimaron
SAMUS隻amiibo又幾靚 wor
想買Metroid amiibo呀,有個fusion mode,但俾舊幾水買個dlc又覺得好唔抵

2隻amiibo都好靚
不過我重未買game 手中得dlc
睇下重有無連soundtrack嘅版本買先

唔係話火紋無雙做得冇薩爾達無雙好咩
10・28任豚聚

1. Lo
2.安
3.
4.
5.

MOLAMOLA
10・28任豚聚

1. Lo
2.安
3.
4.
5.

MOLAMOLA

未知果日駛唔駛拜山
有咩留番拜山講

弱化版
仲要有npc限定角
10・28任豚聚

1. Lo
2.安
3.啤
4.
5.

MOLAMOLA
10・28任豚聚

1. Lo
2.安
3.啤
4.
5.

MOLAMOLA

真係要留返拜完山先講
出聚幫我HR解放
switch game save 唔係跟任天堂acc?
之前借部機俾女友一排玩splatoon
而家佢都出左機
入返隻splatoon link返nintendo acc
0進度由頭玩過
隻flame of flood有無巴玩過?
15蚊有d想試

上面段文唔係就係話 Zelda 無雙 >>> FE 無雙

我想知會之後的三國無雙8會點,睇落好垃圾
switch game save 唔係跟任天堂acc?
之前借部機俾女友一排玩splatoon
而家佢都出左機
入返隻splatoon link返nintendo acc
0進度由頭玩過

未有cloud save

上面段文唔係就係話 Zelda 無雙 >>> FE 無雙

我想知會之後的三國無雙8會點,睇落好垃圾

火紋無雙係我第1隻玩既無雙
玩落其實又唔差
繼BOTW, mario kart之後, 應該係我第3長game hour既驚
Lost sphere 係咪得日文版?無英文?
Lost sphere 係咪得日文版?無英文?

英文版2018年
ls只係返左ps4?
FANS向GAME
係火紋粉咪買
唔係就唔好買
ZELDA無雙都係啦
ls只係返左ps4?

lost sphere?
Switch版尋日已經有
有無巴打有玩steamworld dig 2 買唔買得過
ls只係返左ps4?

lost sphere?
Switch版尋日已經有

藍田淨係po左ps4
有無巴打有玩steamworld dig 2 買唔買得過
第一集好玩,2未試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞