[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
留名
屋企有2 set joy-con會唔會太on9

唔會,我都有兩set
四個人玩又得,兩個人玩用一pair joycon咁控會舒服過單邊joy con

一條友用兩對jc+一隻pro

我完全係你咁巴打
買多左對joy con 比arms 雙打用,之又買多左個pro,少左同女朋友玩arms,對joy con就封塵,諗緊放唔放出去好

唔會,我都有兩set
四個人玩又得,兩個人玩用一pair joycon咁控會舒服過單邊joy con

買完jc 又要買多個grip

呢件事真係好on9

我都係自己買多個骨,覺得自己好on9

唔會,我都有兩set

呢件事真係好on9

多對JC都係for 親友上黎玩個時用
不過pro con 真係應該要買,真係好用好多,用過就知

唔會,我都有兩set

呢件事真係好on9

多對JC都係for 親友上黎玩個時用
不過pro con 真係應該要買,真係好用好多,用過就知

巴打我都認同買多對joy con 同pro手制,我on9 在自己買多個叉電骨

Switch版ドラクエ11続報。UE4で作ってるとのこと。ただ、PS4版はまだSwitchに正式対応してないバージョンで作られたとのことで、ホイホイとはいかないみたい。

Dragon Quest XI Switch is being made with Unreal Engine. Switch is UE 4.15 and PS4 is UE 4.13 hence rumored development problems.

https://t.co/hxQ48sJ0Jg
11月4日搞聚
1.🌼
11月4日搞聚
1.🌼
2.安心浣
原來迷你超任有得自己加game
地點?
上次果間冇得分開比仲反人類過任地獄
請問各位巴打,星露谷係咪任何一個區的eshop都有中文版?
請問各位巴打,星露谷係咪任何一個區的eshop都有中文版?

應該係

我轉mexico買有殘體
原來迷你超任有得自己加game

電腦模擬器裝左250隻 表示唔需要買
地點?

try?
地點?

try?

等睇又中伏
收到風4號唔得
星露谷唔小心丟左把劍,有冇得救

公會有得買劍
地點?

try?

等睇又中伏

Whysoserious

公會有得買劍

或者釣魚釣寶箱開把劍

公會有得買劍

或者釣魚釣寶箱開把劍

釣魚唔識釣 有無教學 係咪支魚杆太廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞