[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
拍片 (暫時支援 botw, mk8d, arms, splatoon2)
新user icon
Save 轉移
預購/預裝遊戲
新 新聞頻道
Local 連線時自動從朋友部機dl game update

都話左佢得架啦,扮晒野

好撚短

有幾短

30s

自己剪返做一條囉
拍片 (暫時支援 botw, mk8d, arms, splatoon2)
新user icon
Save 轉移
預購/預裝遊戲
新 新聞頻道
Local 連線時自動從朋友部機dl game update

都話左佢得架啦,扮晒野

Day 1就話支援拍片,之前你講既係streaming

呢個假以時日啦,最多咪streaming時降到480p

Streaming係無可能
新user icon
Save 轉移
預購/預裝遊戲
新 新聞頻道

都話左佢得架啦,扮晒野

Day 1就話支援拍片,之前你講既係streaming

呢個假以時日啦,最多咪streaming時降到480p

Streaming係無可能

幾時先加儲存位置option
有d game同所有實體版game的patch我想放返落internal memory,但係而家就全部放哂落SD卡,
試過一次archive拔卡再download後,而家新出的update又放返係張SD卡
有繁體中文/English
但都係無得back up,壞機一樣係食屎

我都係咁諗...好撚ON9,轉去另一個SYSTEM..即係要你同一時間有兩部完好嘅機
但係部機死咗呢?SORRY...都係乜9都冇哂
任屎堂真係任屎堂
追加左中/韓文for game
系統都係英文
系統都係英文

唔洗幻想系統會轉
BOTW ICON
系統都係英文

有無Zelda?

我都係咁諗...好撚ON9,轉去另一個SYSTEM..即係要你同一時間有兩部完好嘅機
任屎堂真係任屎堂

好古板 點解唔開cloud

任屎堂真係任屎堂

可能留返正式收費服務先有,但我感覺就算有收費服務都唔撚會有
已經可以download update?
已經可以download update?

yes
Joy-Con都有更新
*要手動更新

除咗pro con外,無

有線手掣會唔會個lantency低啲?

除咗pro con外,無

有線手掣會唔會個lantency低啲?

有體感?
https://www.youtube.com/watch?v=QcMxzp7-FTY
【ARMS】ナワトビマン?
https://www.youtube.com/watch?v=QcMxzp7-FTY
【ARMS】ナワトビマン?

高級雜耍
系統都係英文

有無Zelda?

岩岩出返黎

任屎堂真係任屎堂

你諗諗,玩cloud save嘅話,NBA2K個5GB save會計幾多錢
計我話呢,要用戶自己俾錢,HKD$2/GB/month data咁就差唔多喇

任屎堂真係任屎堂

你諗諗,玩cloud save嘅話,NBA2K個5GB save會計幾多錢
計我話呢,要用戶自己俾錢,HKD$2/GB/month data咁就差唔多喇

5GB 係game data 黎架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞