[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實2018會有咩大作出?2017尾咁多大作希望2018都會keep住出

通常會留返年尾/一月direct 先公佈
再留少少E3公佈

Metroid Prime 4
新一版大亂鬥
switch版pkmon正傳
パワフルプロ野球/ファミスタ2018
終於入手番mh,其實仲有無人玩

switch版開始玩返嗰班都開始棄
而且本身都唔多人

而且本身都唔多人

其實2018會有咩大作出?2017尾咁多大作希望2018都會keep住出

再留少少E3公佈

新一版大亂鬥

動物之森
屌你老母lag機既

再留少少E3公佈

新一版大亂鬥

動物之森

無呀,你老母唔好再妄想啦
以前行路都唔係咁慢
屌原來r掣可以行快啲
任天派 21:40
11月11日 抽選任天堂eShop點卡

中文系統

騰訊真係同任記合作
早幾日係e-shop買左Mario + Rabbids
原來比實體貴成舊水

而且本身都唔多人

打完g4 唔想打
任天派 21:40
11月11日 抽選任天堂eShop點卡

中文系統

騰訊真係同任記合作

奶共
未打完禁錯
我cut到張圖咁
費事比人話劇透撚

淨係拎左兩粒炸彈、磁石、冰柱就衝左去boss field
之後唔知點上去好
就爬下山、過下河
結果發現識路係唔洗10分鐘就去倒 同埋啲屎水原來廢嘅 ,有一度係glide 過去就冇事,之後過河爬山直衝玩到好緊張

但係咁玩會唔會晒左隻驚
但我又驚以後好難抽時間
都係今日day off 打一日,之後又midterm assignment FYP 都係冇得玩,所先亂衝

隻game正係正在探索同解難(唔淨止係shrine)既過程,boss關其實識玩淨係渣盾牌都可能贏到。

唔夠盾同武器 係咪可以用拳頭
但中一下就死
而家淨係夠打到半血

死返去個買機post圍爐啦賤種

做乜鳩
呢條賤種喺買機post發晒癲咁亂鳩屈人係炒家

早兩日仲要$350收全新火紋

睇死又係啲on9中學雞

實係啦
我收幾錢關唔關你事
我開價一蚊都得啦,買賣係你情我願姐
我賤唔賤種就應該唔賤,你鳩up 就比較弱智
我同人討論關你叉事咩
喺度舉手搵老師投訴
花生花生

唔會有花生,我係無啦啦比人屌
冇興趣同智障嘈
唔好嘈到過黎啦
唔好嘈到過黎啦

唔知做乜鳩喎
我喺上面講Zelda, arms

再留少少E3公佈

新一版大亂鬥

動物之森

無呀,你老母唔好再妄想啦

無咪玩電話版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞