[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

喺車打機都要影係咪路

利申:唔係我,不過有時喺地鐵/巴士都會打
邊度買美服任天堂預付卡最平
搭車打機放鬆下都要比人影
搭車打機放鬆下都要比人影

依家日日返工放工都拎出黎玩Stardew...
係咪要買張索索貼紙貼住個logo 先可以保平安
而家搭車仲玩緊3ds 巴打們唔好影我
打機都要比人影
痴撚線地鐵真係好恐怖
做咩都有人影
pd牛你地會買邊隻?
想買多隻出街用,小米果個得唔得?但得一個插口
係街打switch 都要比人影放上網
連登仔係咪好得閒?
影嚟做咩
巴打們我想問switch 點入大學wifi
係咪要manual wifi 咁入?
而家d連登仔真係好冇道德
咁鐘意影又唔見影自己個7樣上黎比人公審下
真係膠都廢事比
大家覺得mario oddesey會炒幾耐?

入唔到
btw巴打邊間
同一間ge話一齊打

我都想有frd係大學一齊打 我係死毒撚
スーパーマリオ オデッセイ
ダウンロードに必要な空き容量 5.7GB以上

入唔到
btw巴打邊間
同一間ge話一齊打

垃圾鯨大仔

喺車打機都要影係咪路

利申:唔係我,不過有時喺地鐵/巴士都會
拎出黎打

唔好影啦,搞到我呢啲毒撚唔敢係部車上面玩,每次想拎出黎都要望下身邊嘅人

上面比人影嘅巴打你要堅持啊
屌你班仆街老母 影鳩我
有冇VC 消息
Sorry 我唔係好識呢方面消息
想玩luigi's mention
有冇人玩過2又有睇3 嘅trailer
買唔買番2喺3ds玩好
好似都係差唔多咁
真係痴線,打下機都俾人放上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞