[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
斯尼帕我諗起妖錶個白色野
斯普拉通
SM已經好撚長,仲要兩倍,忽然覺得課課覺得岩,整到RPG咁不如加埋配音啦

不如直接出電影版
pkmon打NPC都唔緊張, 得果幾隻寵讓你
再拖長都無咩意思
你剪我剪呢個名正好多

驗眼
係你裁

講緊之前圍內叫你剪我剪正好多呀
PKM USUM

-唔係SM續作, 係SM故事有唔同嘅演變
-新嗰幾個on9仔會對故事有重要影響
-主線會有唔同發展, 打完天王後會有新內容
-如果你expect係「綠寶石」「白金」啲種轉變咁你就大錯特錯啦, 究極日月有究極轉變
-玩家可穿梭唔同次元
-易啲升lv同捉精靈
-起次元空間入面玩家會遇見部分神獸, 例如: 超夢
-單純比較劇情長度, USUM係SM嘅2倍

http://gamestalk.net/post-87062/

知得太遲,洗撚曬啲錢去買其他野
買左成千蚊砌圖

好用?

好用?

手感似XB360,係無震
大約300港幣左右,相反pro controller要double
咁我緊係買wired

又唔洗double多百零蚊啫

好用?

大約300港幣左右,相反pro controller要double
咁我緊係買wired

睇個款大隻啲應該好渣手過pro掣
不過無震同無線係差咁啲

好用?

咁我緊係買wired

不過無震同無線係差咁啲

不過好似連體感都無埋

好用?

咁我緊係買wired

不過無震同無線係差咁啲

咁貴不如買HORI𠴱隻,$180hkd

好用?

咁我緊係買wired

不過無震同無線係差咁啲

本身有ps4手掣
$60買個coov 轉插搞掂

好用?

咁我緊係買wired

不過無震同無線係差咁啲

本身有ps4手掣

Xbox360得唔得
個轉插你淘?

好用?

咁我緊係買wired

不過無震同無線係差咁啲

本身有ps4手掣

Xbox360得唔得
個轉插你淘?

老翻PS3制都得

好用?

咁我緊係買wired

不過無震同無線係差咁啲

本身有ps4手掣

Xbox360得唔得
個轉插你淘?

老翻PS3制都得

好似得ps4 同ps3 制有6軸感應
我喺深水步直簫網買 $68
其實stardew valley可唔可以淨係攞一個嘢出嚟
姐係當我箱入面有10條同款嘅魚,可唔可以淨係攞一條出來
我唔識撳
lost sphear好好玩
BTW ロ唔識串果條射箭仔我幾肯定佢一係死左,一係後面會反派出返黎
我唔識撳

按X (定Y)

好用?

咁我緊係買wired

Wired乜都閹晒緊係平啦
我唔識撳

按X (定Y)

Y

點玩得切,直接12月1玩xb2算

點玩得切,直接12月1玩xb2算

SM都打左我3日先爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞