[Switch/3DS討論]|Golf Story|星露谷物語|Lost Sphear|(61)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
MK8D
Version 1.3.0
Video capture compatibility added. Hold the Capture Button to capture up to 30 seconds of the previous footage.
The system must be updated to Ver 4.0.0 or higher to use this feature.

Now more difficult to float down using the glider when Smart Steering is ON.

Blue Shells no longer hit the second place player when the first place player hasn’t yet crossed the finish line.

Extended the invulnerability period after spinning out or crashing.

Changes made to Online Play prior to Ver.1.2.1 now apply to Wireless Play and LAN Play as well:
When further back in a race, will receive better items to help catch up to other players.
No more than one Piranha Plant will appear at a time.
Updating to Ver 1.3.0 will prevent users from Wireless Play or LAN Play with users on Ver.1.2.1 or lower.
Blue Shells no longer hit the second place player when the first place player hasn’t yet crossed the finish line.

時光機咁錄之前30秒即係要粒Trgra X1長run NVENC之後喺RAM keep住30秒內容,撳制嗰陣先save低,而你又唔覺部機做緊呢樣嘢

咁整都唔影響效能嘅話冇streaming未必係效能問題,唔計你用緊8M PCCW嘅話

btw NVENC
時光機咁錄之前30秒即係要粒Tegra X1長run NVENC之後喺RAM keep住30秒內容,撳制嗰陣先save低,而你又唔覺部機做緊呢樣嘢

咁整都唔影響效能嘅話冇streaming未必係效能問題,唔計你用緊8M PCCW嘅話

btw NVENC
時光機咁錄之前30秒即係要粒Trgra X1長run NVENC之後喺RAM keep住30秒內容,撳制嗰陣先save低,而你又唔覺部機做緊呢樣嘢

btw NVENC

streaming仲要即刻send out出stream server,以switch效能一定唔得

台灣未上市都應該未有中文
但都係無得back up,壞機一樣係食屎

我都係咁諗...好撚ON9,轉去另一個SYSTEM..即係要你同一時間有兩部完好嘅機
但係部機死咗呢?SORRY...都係乜9都冇哂
任屎堂真係任屎堂

好古板 點解唔開cloud

可能留返正式收費服務先有,但我感覺就算有收費服務都唔撚會有

你諗諗,玩cloud save嘅話,NBA2K個5GB save會計幾多錢
計我話呢,要用戶自己俾錢,HKD$2/GB/month data咁就差唔多喇

5GB save定game data咋

而且就算真係5GB save,點解對家得,老任唔得?依個唔係藉口黎

btw NVENC

streaming仲要即刻send out出stream server,以switch效能一定唔得

如果插線落電腦得唔得,好似3ds咁
如果任肯

btw NVENC

如果任肯

3DS插電腦既官方機應該同淘寶個D一樣有改過加chip,所以一係佢出個stream dock,如果唔係一樣唔得

btw NVENC

如果任肯

3DS插電腦既官方機應該同淘寶個D一樣有改過加chip,所以一係佢出個stream dock,如果唔係一樣唔得

咁出個stream dock再轉駁輸出畫面去電腦囉,不過老任之前先作死話唔支持啲人整佢地遊戲既打機片

btw NVENC

如果任肯

咁出個stream dock再轉駁輸出畫面去電腦囉,不過老任之前先作死話唔支持啲人整佢地遊戲既打機片

sauce?
我只係知要分成

睇下港任幾重視台灣

btw NVENC

如果任肯

sauce?
我只係知要分成

好似話又有新方針,YouTube已經唔撐,但twitch就無野咁

btw NVENC

而家只不過係720p30@4Mbps…
用返大B計只係一秒500KB野
又唔係要Stream 1080p60@60Mbps

睇下港任幾重視台灣

等睇台機出左都係無中文介面

睇下港任幾重視台灣

其實應該係台灣任天堂解散左後,部份人去左香港任天堂,
跟住先開始重視台灣。

btw NVENC

樓上話降到480p都無可能

btw NVENC

佢GPU有無多餘效能比佢stream都係問題wor

睇下港任幾重視台灣

跟住先開始重視台灣。

我諗都唔係部份
係咁少人就唔會變哂皮卡丘
表面港任內裡支台任
真係未聽過港任喺香港請人
仆你個街原來係錄返前30秒

睇下港任幾重視台灣

跟住先開始重視台灣。

我諗都唔係部份
係咁少人就唔會變哂皮卡丘
表面港任內裡支台任
真係未聽過港任喺香港請人

唔係switch就出個排話請過marketing咩?

睇下港任幾重視台灣

跟住先開始重視台灣。

好似本身就係同一堆人
兩邊社長同一個
合併只係唔駛次次出通告都打兩分蓋兩次公司印
我有D客做日資公司
佢地話日本人好嚴,樣樣野都要report 返總公司,
分公司個leader每星期要飛兩次日本匯報
簡單如分公司租約期滿要搬寫字樓,都要搵Agent list晒所有可以揀既單位再叫秘書寫Report,交總公司審批再到出錢要半年時間(亦因爲咁,有d業主因為要等半年而唔願減價)

我覺得開始重視中文市場純粹係佢地既report 同建議終於等到上面個審批,因為Switch 都出左7個月
而香港直到而家都仲大賣,仲炒緊,呢個先係主因

另外pkm翻譯好像是神遊組做,得3個香港人,其他全部大陸同台灣人,冇比人恰到辭職都算係咁
港任工作壓力超大,成日亂炒人
舊年已經幾單:
1.pkm御三家最終進化由西班牙流出,但百度傳得最多,因為我個fd將我由百度轉去fb張圖擺左上reddit仲寫明百度流出,結果大多數人以為係中國洩漏,隻鑊港任揹左有人被炒

2.pkm老翻早十幾日由外國流出,大陸傳得最廣,港任因此被日本懷疑是偷跑引致老翻流出的原因,又炒一個

3.火紋老翻早左一個月,結果同上

4.太陽月亮發售前有人去增田twitter 晒老翻仲串佢,增田親自來香港查偷跑,出貨果邊再炒左個

睇下港任幾重視台灣

跟住先開始重視台灣。

好似本身就係同一堆人
兩邊社長同一個
我有D客做日資公司
簡單如分公司租約期滿要搬寫字樓,都要搵Agent list晒所有可以揀既單位再叫秘書寫Report,交總公司審批再到出錢要半年時間(亦因爲咁,有d業主因為要等半年而唔願減價)

我覺得開始重視中文市場純粹係佢地既report 同建議終於等到上面個審批,因為Switch 都出左7個月

另外pkm翻譯好像是神遊組做,得3個香港人,其他全部大陸同台灣人,冇比人恰到辭職都算係咁
舊年已經幾單:
1.pkm御三家最終進化由西班牙流出,但百度傳得最多,因為我個fd將我由百度轉去fb張圖擺左上reddit仲寫明百度流出,結果大多數人以為係中國洩漏,隻鑊港任揹左有人被炒

2.pkm老翻早十幾日由外國流出,大陸傳得最廣,港任因此被日本懷疑是偷跑引致老翻流出的原因,又炒一個

4.太陽月亮發售前有人去增田twitter 晒老翻仲串佢,增田親自來香港查偷跑,出貨果邊再炒左個

絕左交未?

睇下港任幾重視台灣

跟住先開始重視台灣。

好似本身就係同一堆人
兩邊社長同一個
我有D客做日資公司

舊年已經幾單:

絕左交未?

4.果條友真係好白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞