NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
所以等我開啦 40回 就係吹奏港女!
下個po就係40回!港女世界第一!

8字巴識嘢!
所以等我開啦 40回 就係吹奏港女!

墨仔go!
我無圖 推唔到Po 等其他手足講講下嘢咁上下我先返嚟

點解小熊由黑人變白人既?

黑人版
白左咁多既?

而家d美圖軟件原來咁勁ga,會唔會aya真人黑過墨汁

黑人版
白左咁多既?

骨仔你死喇 神巴唔會放過你

黑人版
白左咁多既?

屌你老母,你躝啦,死人妖,你係咪找完數,食完屎呀,把死人口咁臭嘅
日經其實ok 我都係上日經

不過少少睇彩數 有先生教得好hea 有啲就幾比心機教

成堂完撚左,我都唔知個先生叫咩名

話說我係飲水機個度坐,突然有個女日本老師黎r我水吹 雖然唔明成句,但聽到"おわり" ,就估佢係咪問我落左堂

然後佢問我先生係邊個 我自己連先生叫咩名都唔知,印象中係日經個網見到有個叫高橋,就是但up係高橋先生 好彩今晚真係有呢條友

仲以為係問你老公係邊個
我在此立誓,願以5年壽命轉取邪骨一世A0,咒你仆街
骨仔做乜咁摟屌?
冇人屌你話りか 唔知死話小熊

問下姐......咁我睇片,aya 好似係黑過ig d相嘛......

中到就神風去

問下姐......咁我睇片,aya 好似係黑過ig d相嘛......

你盲㗎嘛,睇嘢緊係黑啦

中到就神風去

抽哂兩場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞