NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
日經其實ok 我都係上日經

不過少少睇彩數 有先生教得好hea 有啲就幾比心機教
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/10/221126_bef41e4d9acc0edf2b3644c0f32193f3.jpeg[img]

點解小熊由黑人變白人既?

點解咁樣衰都貼出嚟 嚇死人
誠意推薦日經日語學校,師資優良!班級既男女配搭非常好,我呢班18人有10個女仔!!!

食屎未?

成堂完撚左,我都唔知個先生叫咩名

話說我係飲水機個度坐,突然有個女日本老師黎r我水吹 雖然唔明成句,但聽到"おわり" ,就估佢係咪問我落左堂

然後佢問我先生係邊個 我自己連先生叫咩名都唔知,印象中係日經個網見到有個叫高橋,就是但up係高橋先生 好彩今晚真係有呢條友
誠意推薦日經日語學校,師資優良!班級既男女配搭非常好,我呢班18人有10個女仔!!!

食屎未?

你忍心小妹食10舊屎咩.......

食屎未?

你忍心小妹食10舊屎咩.......

唔準諗,即刻食

Rika B 正到 CLS‼️

D裝甲厚到

左右

棄左美南

右12呀!!

成堂完撚左,我都唔知個先生叫咩名

話說我係飲水機個度坐,突然有個女日本老師黎r我水吹 雖然唔明成句,但聽到"おわり" ,就估佢係咪問我落左堂

然後佢問我先生係邊個 我自己連先生叫咩名都唔知,印象中係日經個網見到有個叫高橋,就是但up係高橋先生 好彩今晚真係有呢條友

旺角日經?

聽講飲水機個位成日都有人吹水,仲唔少人喺嗰個位搵到自己另一半

Rika B 正到 CLS‼️

D裝甲厚到

村姑粧我ok

邊有村姑會化到馬嬲屎忽咁
下個po就係40回!港女世界第一!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞