NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
墨仔訓先 各位手足都早抖啦

又做乜呀你

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎
Thank you very much for your participation in this year’s AJE MUJI recruitment. You have officially completed your registration. Please note we will only be able to contact all applicants who pass the initial application screenings.
Thank you very much for your participation in this year’s AJE MUJI recruitment. You have officially completed your registration. Please note we will only be able to contact all applicants who pass the initial application screenings.

加油
屌你地班仆街連登仔食屎啦!人地18歲自力更新,寒窗苦讀,從小就無父愛母愛,而家叫入到大學。

講真,佢一定有諗過出賣自己肉體,佢應該明白以自己既樣貌,係可以賺到足夠自己生活既費用。但佢無啊!佢知自己一但開始左,就會沉淪係賺快錢當中,回歸唔到正常生活。

你地班仆街就話人咁靚,去做雞!? 你老味死連登仔平時咩靚女都話人係雞,而家有個唔係雞既靚女啦,就話有咩好怕,咁靚女去做雞咪得

我撐你啊骨哥 撐埋個女仔
Seriously Respect

同一個人嚟
屌你地班仆街連登仔食屎啦!人地18歲自力更新,寒窗苦讀,從小就無父愛母愛,而家叫入到大學。

講真,佢一定有諗過出賣自己肉體,佢應該明白以自己既樣貌,係可以賺到足夠自己生活既費用。但佢無啊!佢知自己一但開始左,就會沉淪係賺快錢當中,回歸唔到正常生活。

你地班仆街就話人咁靚,去做雞!? 你老味死連登仔平時咩靚女都話人係雞,而家有個唔係雞既靚女啦,就話有咩好怕,咁靚女去做雞咪得

我撐你啊骨哥 撐埋個女仔
Seriously Respect

咁都比你見到 btw靚女你就撐架啦

同一個人嚟

我賭J ,應該唔係

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎

媽啊,毒到

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎

媽啊,毒到

話我阿守 隻揪

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎

媽啊,毒到

我地係唔應該取笑啲智慧低既人okay?
http://www.bilibili.com/video/av15227675/?from=search&seid=3563551471710462731

幾個月前由佳打J節目有中字

珠巴睇小D啦,你就嚟盲㗎啦

同一個人嚟

我賭J ,應該唔係

樓上2位近視又加深左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞