NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
香港好似開始入秋,可以準備買d秋季mk戰衣了

教我著衫 真心 唔識

上身裇衫加一件hoodie / 棉jacket 件褸最好少少鬆身
下身我會揀jogger
船襪加高筒波鞋

呢套衫要yap袖,隻手戴一兩件accessories

教我著衫 真心 唔識

上身裇衫加一件hoodie / 棉jacket 件褸最好少少鬆身
下身我會揀jogger
船襪加高筒波鞋

兒玉咁著架?

教我著衫 真心 唔識

下身我會揀jogger
船襪加高筒波鞋

兒玉咁著架?

有無示範圖片

教我著衫 真心 唔識

下身我會揀jogger
船襪加高筒波鞋

兒玉咁著架?

寫比你哋,梗係日系男著法
我老婆著咩衫你唔係以為我會同你講呀?
關唔關你事呀?屌你老母!

教我著衫 真心 唔識

下身我會揀jogger
船襪加高筒波鞋

兒玉咁著架?

有無示範圖片

冇男裝, sor
突然醒起,之前係荃灣一間自稱日本料理既港式料理鋪頭做過樓面,係荃灣都幾紅的,老細係日本人,本來都已經好多人

早排唔知係咪佢計劃,fb有人訪問佢,出哂片,講到佢彿心老細,為左令多d香港人食到正宗日本野黎,專登set咁低價 早排路過,望到人數暴增

我突然覺得一間無咩生意既鋪,是但請個日本人/外國人係間鋪度坐,應該會變到好生意

我知你講邊間 嗰間野好流咩?未食過

開名

神巴整開咩?

咪又係揚物,天婦羅,一品料理個D

教我著衫 真心 唔識

+ 1 求carry

收嗲啦你地2個型男,死去著白tee+沙灘褲算啦
仲著咁型我地d真毒唔使溝女啦

白tee都可以好好睇
島主here ?

神巴整開咩?

神巴整開咩?

宜家去

教我著衫 真心 唔識

+ 1 求carry

白tee都可以好好睇

你型啊嘛Ching

教我著衫 真心 唔識

+ 1 求carry

白tee都可以好好睇

你型啊嘛Ching

你大隻啊嘛Ching
https://www.bilibili.com/video/av15249099/?from=search&seid=8793217048398569774

嘩頂,如果白間企係你隔離,點頂呀

摸手企你對面添
https://www.bilibili.com/video/av15249099/?from=search&seid=8793217048398569774

嘩頂,如果白間企係你隔離,點頂呀

摸手企你對面添

咁近距離,暈低都似

你問題

你姐姐另計 公平咩

感謝祭由住寫信俾推席所有人
欣賞

唔怪得ngt fd咁hit!!
女女着短裙 巴打有福了!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞