NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
米po變咗。
米po變咗。
仲有2個星期我就係四國既島仔同stu mb 吸收梗同一墶地既空氣

去邊?上個月去香川都見到有STU海報

高松
想問見唔見有48goods idol野舖頭

諗下好啦,舖頭都係名店超巿餐廳百貨,連game舖都唔見多間
BTW當地見到好多女仔都係睇46

好啦 我都估到無
鄉下妹嚮住都市人
米po變咗。

世界每一日都係度變緊 手足們終有一日都會有女朋友.....
上信和睇生寫又撞到奈良巴

之前見過面?

摸手見過 追住d士大夫黎屌

清你係咪有啲誤會

我唔知佢連登咩名 但佢都係推奈良

我諗你講緊惣清啊

我一直相信良仔係真毒黎既

我屌,良仔呢條mk經常性唔上水,原來就係周圍wet
睇左珠巴條link,原來48g而家係由大佬mb簡人架啦?

唔係,原來禾理解錯
米po變咗。

世界每一日都係度變緊 手足們終有一日都會有女朋友.....

冇變呀,我依幾個月都冇加推,好難得

依幾個月加推左minami 美月同是煩
棄推個啲就唔講啦

玩過兩次 D1 同 D2 啫
由佳 陳花係 D2
出年一月搞D3

d3好似fans簡
聽日係日經既第一堂,每有一位女同學,我就直播食一舊屎
聽日係日經既第一堂,每有一位女同學,我就直播食一舊屎

通常一半以上係女同學,不過全部係J家飯啫

拉佢地入ngt坑啦
咪一早講咗呢排返緊8am-11pm囉,連教都無時間訓

一日15粒鐘

神巴好似做廚? 咪拋鑊拋到斷手

我做日本餐嘅,所以淨係用煎pan嘅啫,唔會太辛苦嘅
長洲有日本餐廳?

我都想問
印象中正係食過腸仔手卷。。。
咪一早講咗呢排返緊8am-11pm囉,連教都無時間訓

一日15粒鐘

神巴好似做廚? 咪拋鑊拋到斷手

我做日本餐嘅,所以淨係用煎pan嘅啫,唔會太辛苦嘅

日本巨

廚房佬都巨
長洲有日本餐廳?

有五六間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞