NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
長洲有日本餐廳?

有五六間

得啦,墨仔去試食一下

買件48黑板衫,去長洲街個轉,寫住Aya係老婆,有條友衝出黎打柒你,就知邊個係榊巴

我驚神巴會比我嚇親。
神巴整開咩?
神巴整開咩?

紅豆軍艦壽司
神巴整開咩?

紅豆軍艦壽司

aya樣便當
神巴整開咩?

紅豆軍艦壽司

aya樣便當

咁個便當應該好大下
神巴整開咩?

紅豆軍艦壽司

aya樣便當

咁個便當應該好大下

😚

競猜 後面個嗰係邊個
突然醒起,之前係荃灣一間自稱日本料理既港式料理鋪頭做過樓面,係荃灣都幾紅的,老細係日本人,本來都已經好多人

早排唔知係咪佢計劃,fb有人訪問佢,出哂片,講到佢彿心老細,為左令多d香港人食到正宗日本野黎,專登set咁低價 早排路過,望到人數暴增

我突然覺得一間無咩生意既鋪,是但請個日本人/外國人係間鋪度坐,應該會變到好生意

競猜 後面個嗰係邊個

個頭成粒冬菇咁,坐姿仲咁豪爽,應該係珠巴至愛
突然醒起,之前係荃灣一間自稱日本料理既港式料理鋪頭做過樓面,係荃灣都幾紅的,老細係日本人,本來都已經好多人

早排唔知係咪佢計劃,fb有人訪問佢,出哂片,講到佢彿心老細,為左令多d香港人食到正宗日本野黎,專登set咁低價 早排路過,望到人數暴增

我突然覺得一間無咩生意既鋪,是但請個日本人/外國人係間鋪度坐,應該會變到好生意

我知你講邊間 嗰間野好流咩?未食過
島主here ?

開名

開名

香港好似開始入秋,可以準備買d秋季mk戰衣了

教我著衫 真心 唔識

仲好熱

教我著衫 真心 唔識

+ 1 求carry

教我著衫 真心 唔識

教我著衫 真心 唔識

上身裇衫加一件hoodie / 棉jacket 件褸最好少少鬆身
下身我會揀jogger
船襪加高筒波鞋

教我著衫 真心 唔識

+ 1 求carry

收嗲啦你地2個型男,死去著白tee+沙灘褲算啦

仲著咁型我地d真毒唔使溝女啦

教我著衫 真心 唔識

rikaB心諗: CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞