NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

http://www.bilibili.com/video/av15227136/?from=search&seid=3563551471710462731

AKB SHOW 中字

唱純情

難得一次上電視但冇個別打名

禾miru同hana畫樣 btw hana睇真人,無你地d相咁樣衰.....

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎

媽啊,毒到

我地係唔應該取笑啲智慧低既人okay?

原來呢度唔歡迎禾的
佢仲村姑過NGT.......

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎

媽啊,毒到

原來呢度唔歡迎禾的

無咁嘅事,守守清,我撐你呀

又做乜呀你

一生一世只愛守屋茜一人

咁你唔會結婚架啦喎

媽啊,毒到

原來呢度唔歡迎禾的

無咁嘅事,守守清,我撐你呀

渣渣們一齊奶mon吧

渣渣們一齊奶mon吧

渣渣們一齊奶mon吧
痴線......點解可以咁QQ.......

步加:「行開啦,邪骨!!」

嘩.....馬尾呀

靚女越拒絕禾,禾就越興奮 欲拒迎還

興奮到打錯?

嘩.....馬尾呀

步太郎連一件咁普通既公廁GAP衫,都可以著到一股仙氣出黎

興奮到打錯?

我呢D無文化既人係咁架啦!字都唔識多個!

嘩.....馬尾呀

骨哥平時著衫一定好潮 我呢啲毒撚仔著開GAP真係失禮米po一眾手足

嘩.....馬尾呀

就好似你同步太郞之間嘅gap

嘩.....馬尾呀

骨哥平時著衫一定好潮 我呢啲毒撚仔著開GAP真係失禮米po一眾手足

點敢係米PO第一型男CK面前班門弄斧 我收皮先

一件普通平板tee,由佳著左都可以有強大仙氣

吓........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞