NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
形式上

講恭喜會唔會比人封殺?

Miruki 同nmb 成員關係唔好架咩

好似好差

冇啲咁既事

唔差 但一定唔算好

記得佢都講過個心理測驗準 同其他人容易相處但唔會深交
形式上

講恭喜會唔會比人封殺?

Miruki 同nmb 成員關係唔好架咩

好似好差

冇啲咁既事

唔差 但一定唔算好

記得佢都講過個心理測驗準 同其他人容易相處但唔會深交

里醬另計
有follow開就知姣婆成日同一期生聚舊
佢大把fd
正係同山本彩唔fd
有follow開就知姣婆成日同一期生聚舊
佢大把fd
正係同山本彩唔fd

不過我相信佢真心當sis既唔多
但酒肉朋友都一堆

幾時組團去新潟?

如果各位手足去新潟會唔會去埋朋友嗰啲小鎮?

其實我想

食黑喉

食新澙prue true 妹妹

組團未

幾時組團去新潟?

其實我想

食黑喉

組團未

你去食長洲妹妹啦

幾時組團去新潟?

其實我想

食黑喉

組團未

墨仔 我睇左你篇故 好撚掂

幾時組團去新潟?

其實我想

食黑喉

組團未

墨桃?多謝喎 甜都無

幾時組團去新潟?

其實我想

食黑喉

組團未

墨桃?多謝喎 甜都無

純愛小說唔一定加甜既

睇左萬9幾隻字少少甜都冇...

你地想睇桃子既咸濕場面咩

其實我想

食黑喉

組團未

墨桃?多謝喎 甜都無

墨仔又大隻 又有型 又多女
篇嘢其實好濕勁 擺明就係嗰陣太無聊 飯idol飯上腦 又想扮小說家 九寫一通

https://www.shikoto.com/article/127102/%E5%A2%A8%E6%A1%83%E6%88%90%E7%86%9F%E6%99%82-Rest-in-Peach.html

其實我想

食黑喉

組團未

墨桃?多謝喎 甜都無

真人又肥又毒又樣衰
篇嘢其實好濕勁 擺明就係嗰陣太無聊 飯idol飯上腦 又想扮小說家 九寫一通

https://www.shikoto.com/article/127102/%E5%A2%A8%E6%A1%83%E6%88%90%E7%86%9F%E6%99%82-Rest-in-Peach.html

乃po啲人做咩言都唔留句

其實我想

食黑喉

組團未

墨桃?多謝喎 甜都無

真人又肥又毒又樣衰

假到呢

大隻MK又喺度hey0真毒
仲有2個星期我就係四國既島仔同stu mb 吸收梗同一墶地既空氣

去邊?上個月去香川都見到有STU海報
仲有2個星期我就係四國既島仔同stu mb 吸收梗同一墶地既空氣

高松
想問見唔見有48goods idol野舖頭

高松

諗下好啦,舖頭都係名店超巿餐廳百貨,連game舖都唔見多間
BTW當地見到好多女仔都係睇46

高松

諗下好啦,舖頭都係名店超巿餐廳百貨,連game舖都唔見多間
BTW當地見到好多女仔都係睇46

0ching有無聊d女飯傾計啊
上信和睇生寫又撞到奈良巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞