NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

溫馨提示
ぴーぴーぴっぴっぴ!

いつでもどこでもハスキーボイス!
風邪をひいてるのではございません!
『のえぴー』こと山田野絵です!

NGT48是日本一個由作詞家秋元康擔任製作人的女子偶像團體,主要的活動據點是日本北陸地方北端的主要城市新潟。2015年8月21日於新潟市歷史博物館正式公開,自此展開活動。NGT48的團名是以根據地新潟的羅馬音簡寫(羅馬拼音為NIIGATA),是AKB48第7個姊妹團體、以及第5個國內姊妹團體。

———————

青春時計(豆腐メンタル Remix by tofubeats)
黑膠碟 2017年9月27日發售

———————

Q&A
1. 這po有沒有版規?
無,我地好自由
但請尊重成員及唔好人身攻擊其他會員
另外,新人加入時如有心儀的推請講低,方便大家討論。

2. 如果討論其他48G姊妹團或46友團會否引起世界大戰?
絕對唔會,不用分哪麼細
錢都是肥秋賺。

3. 如何開始支持NGT?
可以先翻看NGT番組
《NGT48のにいがったフレンド!》
(NGT48的新潟朋友)
每周一深夜12時59分在新潟TV(TeNY)播出。
翻看方式請向手足查詢。

4. NGT有咩好歌推介?
https://youtu.be/n-iXRXpfVTs

5. 除了NGT48,有沒有其他推介?
NGT48 山田野絵

速報!!!!!

センター︰荻野由佳
北原里英、本間日陽、中井りか、高倉萌香、柏木由紀、加藤美南、西潟茉莉奈、山口真帆、山田野絵、小熊倫実、太野彩香、長谷川玲奈、村雲颯香、菅原りこ、佐藤杏樹、宮島亜弥、角ゆりあ

———————

歡迎新人加入
NGT48 公式 IG:
https://holland.pk/t7azu4rj

開 Po 用 Template:
https://holland.pk/rqye58ta

會員渡辺彩中譯48G歌曲:
https://holland.pk/xs2k087y

會員大園桃子真飯評分
https://holland.pk/p6rezaq2

舊po回帶:請參考 Template 文件下半部份

請多多支持宮島亜弥

🙇🙏🙇🙏🙇🙏🙇🙏

抽唔到飛嘅留名
再次等別鳴謝上po幫手推po手足

乳細無增,齋滕優里,高倉萌香

感謝!!感謝!!

抽唔到飛嘅留名

不要放棄

lm

抽唔到飛嘅留名

不要放棄

巴打
btw 米團下個生日既mb係咪潟姐
btw 米團下個生日既mb係咪潟姐

10月16日西潟茉莉奈
我執過個頭po,有無人發現到

Lm
啲人話無飛企ssa門口奶mon

神巴真飯
Team NIII
西潟茉莉奈 10/28   
本間日陽  *9/28   
荻野由佳  *8/28(2) 
山口真帆  *2/28   
加藤美南  *1/28(1) 
北原里英  *3/20(1) 
小熊倫実  *2/18
NGT研
宮島亜弥  *0/18(1) 
奈良未遥  *1/12  

潟姐NGT第一

神巴真飯

你有留意到
Team NIII
西潟茉莉奈 10/28   
本間日陽  *9/28   
荻野由佳  *8/28(2) 
山口真帆  *2/28   
加藤美南  *1/28(1) 
北原里英  *3/20(1) 
小熊倫実  *2/18
NGT研
宮島亜弥  *0/18(1) 
奈良未遥  *1/12  

潟姐NGT第一

認知巨,珠巴問(1)(2)個D點解喎

冇.....

哦.....
啲人話無飛企ssa門口奶mon

呢啲留返畢業公演先做啦
【AKB48グループ U-17選抜】歌唱メンバー
浅井七海、岩田陽菜、太田夢莉、小栗有以、小畑優奈、久保怜音、倉野尾成美、後藤萌咲、後藤楽々、坂口渚沙、上西 怜、菅原茉椰、高倉萌香、田中美久、千葉恵里、西川 怜、樋渡結依、福岡聖菜、本間日陽、松岡はな、矢吹奈子、薮下 楓、山内瑞葵、山邊歩夢、山本彩加

萌香&日陽
浅井七海、岩田陽菜、太田夢莉、小栗有以、小畑優奈、久保怜音、倉野尾成美、後藤萌咲、後藤楽々、坂口渚沙、上西 怜、菅原茉椰、高倉萌香、田中美久、千葉恵里、西川 怜、樋渡結依、福岡聖菜、本間日陽、松岡はな、矢吹奈子、薮下 楓、山内瑞葵、山邊歩夢、山本彩加

萌香&日陽

正常呀佢地入

萌香&日陽

正常呀佢地入

FBI
唉 都預埋美南2單個企位都後排

你以為你暱嚮上個 post #534 幅圖側邊就搵你唔到咩?無用呀!好似你啲咁出色嘅女人,無論嚮咩地方,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾!你充滿笑意嘅眼神,燦爛嘅笑容,神乎奇技嘅剪法,同埋團隊中紅色嘅代表色,都徹底咁嘅將你出賣咗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞