NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
https://mobile.twitter.com/tsugu_pikarun7/status/916884357771436032/video/1
好好聽

咩歌黎,幾正

あなたがいてくれたから
明明係現場重要咁近都要隔住個mon睇是否悲哀

悲哀得過連moon都冇得睇?

花式嘅嘢

花式嘅嘢

啱你啦GL

花式嘅嘢

啱你啦GL

豆腐摔角
日本AV界新一代天后三上悠亞要封片從良了?!三上悠亞從偶像轉做AV女優以來,深受亞洲男士歡迎,去年起走出日本,來台辦見面會吸金,還接拍香港電影。日前她到韓國首爾開唱更是反應空前,據悉,三上悠亞打算明年初以K-pop偶像身份出道。
到過韓國不下10次的三上悠亞,本身十分喜愛韓流K-pop,不時在YouTube公開模仿跳TWICE的《SIGNAL》、A Pink的《Cause you're my star》以及GFRIEND的《LOVE WHISPER》等歌曲,進一步征服韓迷,令韓國人對三上悠亞的好感度大增。日前三上於當地透露會進軍韓國演藝圈,目標是明年初以K-pop偶像身份出道,還放話將加入韓國女團。換句話,三上有意效法前輩蒼井空從良,並慢慢脫離AV界。(娛樂中心/綜合報導)
臭閪從良

悲哀得過連moon都冇得睇?

好想座美南席
認真 kpop班女真係又唱得又跳得又有長腿又有整容樣
佢憑咩泡菜出道
佢憑咩泡菜出道

泡菜19+電影好蓬勃,齋露點唔洗露西,好多二線明星都會拍,就算有時一線好似智孝都會拍
佢憑咩泡菜出道

泡菜19+電影好蓬勃,齋露點唔洗露西,好多二線明星都會拍,就算有時一線好似智孝都會拍

下女誘罪個女主角都好出名

佢有乜禁可以解?

文(靜)青(年)
我真心唔想睇日韓互溝
無唒本土特色

最右qq

最左最QQ!

多謝你欣賞Aya

最右qq

最左最QQ!

Aya mahoho ho QQ
我真心唔想睇日韓互溝
無唒本土特色

點樣樣互溝

最右qq

最左最QQ!

Aya mahoho ho QQ

識貨呀,好兄弟,守守清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞