NGT48討論區第39回︰山田野絵18歳お誕生日おめでとう!!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
一齊回顧下miruki 20碎全盛期既樣

無撚敵ga
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

rikaB點睇都係細路扮大人啦

照上

FBI

我相信rikaB再過多幾年 ,可以同妖婦打個平手!

真心無可能

勾到個同富爺同級嘅當你贏又點話

希望唔好有任何一個ngt mb出事
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

你係細佬定彩姐
定兩個都首推兒玉
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

畀你

呢個故事教訓你以後返學唔好頂撞老師(特別係女老師) 你睇 精神開始出問題了
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

畀你

兒玉無論係過去、現在、將來都係我嘅嘢,畀我?
你講乜撚嘢呀?屌你老母!

照上

FBI

真心無可能

希望唔好有任何一個ngt mb出事[img]assets/faces/mf/frown.gif[/img]

Expect同自己出事 係咪咁講先
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

你係細佬定彩姐
定兩個都首推兒玉

睇名做人
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

畀你

妖婦呀
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

你係細佬定彩姐
定兩個都首推兒玉

睇名做人

呢個唔係細佬咩
妖婦呀

你又癲埋一份啊?
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

畀你

班學生有人推兒玉會唔會趕鳩佢出校

諗唔到點答 聽日deadline
兒玉肥啲好睇啲

兒玉係我咖,屌你老母!

畀你

班學生有人推兒玉會唔會趕鳩佢出校

唔會

諗唔到點答 聽日deadline

wow 加油

照上

FBI

真心無可能

希望唔好有任何一個ngt mb出事[img]assets/faces/mf/frown.gif[/img]

Expect同自己出事 係咪咁講先

指原me ok 其他不了
多數D望落越姣,越妖婦既反而係心地善良既好女仔,我相信Miruki係個純品既好女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞