[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
入左另一個坑(超級大)所以2個禮拜冇上水
是咁的
熟我嘅人都知我好迷外國va
果日無意係youtube睇Matt Mercer(McCree) D片
click左入去一個web series 叫Critical Role

個show係睇住一班va一齊玩d&d (Dungeons & Dragons)
d&d可以話係發明電腦game之前rpg嘅始祖
所以玩開skyrim嘅你地應該好快投入到
個show D roleplay超正(佢地係attach到自己隊友死會喊果隻)
個DM描述同寫世界觀又係一流
高度推薦寫故嘅虎巴同隊短睇下
最緊要係集集都勁好笑
有D 情節對於fantasy黎講又極高質(某程度仲好睇過電視)(*咳*got*咳*)

一集有三個鐘都覺得好短
但套劇係正到日睇夜睇都停唔到
我兩個禮拜前開始煲而家已經睇到19
2015年開始已經做左兩年去到ep112
hashtag nolife

https://www.youtube.com/watch?v=i-p9lWIhcLQ

PS.做serena嘅Laura Bailey都有份 (幾靚女)

玩d&d 真係會出事

原來係走左去追劇
3個鐘一集都唔夠皮
入左另一個坑(超級大)所以2個禮拜冇上水
是咁的
熟我嘅人都知我好迷外國va
果日無意係youtube睇Matt Mercer(McCree) D片
click左入去一個web series 叫Critical Role

個show係睇住一班va一齊玩d&d (Dungeons & Dragons)
d&d可以話係發明電腦game之前rpg嘅始祖
所以玩開skyrim嘅你地應該好快投入到
個show D roleplay超正(佢地係attach到自己隊友死會喊果隻)
個DM描述同寫世界觀又係一流
高度推薦寫故嘅虎巴同隊短睇下
最緊要係集集都勁好笑
有D 情節對於fantasy黎講又極高質(某程度仲好睇過電視)(*咳*got*咳*)

一集有三個鐘都覺得好短
但套劇係正到日睇夜睇都停唔到
我兩個禮拜前開始煲而家已經睇到19
2015年開始已經做左兩年去到ep112
hashtag nolife

https://www.youtube.com/watch?v=i-p9lWIhcLQ

PS.做serena嘅Laura Bailey都有份 (幾靚女)

玩d&d 真係會出事

原來係走左去追劇
3個鐘一集都唔夠皮

所有人同我先煲十集
個post就黎生草
個post就黎生草

變成野生動物園
eso 新dlc 10月23號出
DnD 怪好多品種
相比Skyrim就成日巨人同狼
DnD 怪好多品種

天際係咁姐
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

有台仔想要你隻判妹個臉檔
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出

data/skse/p字頭/
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出

返屋企試下
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出

返屋企試下

有FANS喎
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出

返屋企試下

入GAME > 開console > showracemenu
export head > 去Data\SKSE\Plugins\CharGen 搵返個nif
DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出

返屋企試下

有FANS喎

DnD 怪好多品種

天際係咁姐

點導出

返屋企試下

入GAME > 開console > showracemenu
export head > 去Data\SKSE\Plugins\CharGen 搵返個nif

入場睇完波好累聽日再搞
[quote]又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

最後一個成員,唯一一位高精靈-傀儡師

[/quote

我忘記左個時D設定...
到底點樣較先可以令塊面冇陰影 ,用在facelight都仲有D一撻撻影係到

求救
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

到底點樣較先可以令塊面冇陰影 ,用在facelight都仲有D一撻撻影係到

求救
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

求救

<a href="https://mega.nz/#!PAhGXCRb!H5RxktJw_jLg5ipCAepmSUAiSvCU6E35ns_kZEHMMW4
" target="_blank">https://mega.nz/#!PAhGXCRb!H5RxktJw_jLg5ipCAepmSUAiSvCU6E35ns_kZEHMMW4
</a>

你個台仔朋友想用黎整follower?

佢想知你點執精靈樣
<a href="https://mega.nz/#!PAhGXCRb!H5RxktJw_jLg5ipCAepmSUAiSvCU6E35ns_kZEHMMW4
" target="_blank">https://mega.nz/#!PAhGXCRb!H5RxktJw_jLg5ipCAepmSUAiSvCU6E35ns_kZEHMMW4
</a>

你個台仔朋友想用黎整follower?

佢想知你點執精靈樣

TESO 好似特價
TESO 好似特價

月底新dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞