[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
你地睇下Skyblivion整成點

唔知幾時有得玩呢 聽講個進度好樂觀

新手買左skyrim 5 se

冇接觸過呢個系列
玩過fo4
幾鐘意
所以趁特價買左呢隻

米水巴D friend

冇接觸過呢個系列
玩過fo4
幾鐘意
所以趁特價買左呢隻

米水巴D friend

痴!笠! 騎兵嚟咗喇!

冬冬癲左呀

不過好得意

有冇種似曾相識嘅感覺呢?

ever get that feeling of deja vu?

???

冇接觸過呢個系列
玩過fo4
幾鐘意
所以趁特價買左呢隻

米水巴D friend

我地有位朋友叫米水比姐

冇接觸過呢個系列
玩過fo4
幾鐘意
所以趁特價買左呢隻

個人覺得skyrim>Fallout 4

冇接觸過呢個系列
玩過fo4
幾鐘意
所以趁特價買左呢隻

米水巴D friend

米字頭成為TES po 第一惡勢力

冇接觸過呢個系列
玩過fo4
幾鐘意
所以趁特價買左呢隻

入坑了
痴!笠! 騎兵嚟咗喇!

冬冬癲左呀

不過好得意

有冇種似曾相識嘅感覺呢?

ever get that feeling of deja vu?

???

咁都get唔到
新手特價入手,想學玩mod。但一睇教學文已經覺得好複雜。

有冇教學文可以分享下,我睇果啲有啲又話唔支援重制版,依加有啲mod軟件又收費,新手覺得無從入手

好易㗎咋love

有冇教學文可以分享下,我睇果啲有啲又話唔支援重制版,依加有啲mod軟件又收費,新手覺得無從入手

se有萬惡嘅creation club比錢買mod
或者去nexus到搵mod用

btw wks 咩意思

se有萬惡嘅creation club比錢買mod
或者去nexus到搵mod用

btw wks 咩意思

whiskey

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?
mod多數去nexus mods搵,咁就唔洗煩惱邊個mod唔支援重制版。記得先下載一個mod manager幫你安裝mods,同埋安裝前記得睇清楚詳情, 作者通常會講有咩requirements
話說你想玩咩mod多? 可以推介下,不過重制版無得玩18禁mod
btw唔建議比錢去creation club買mod

我想玩啲風景mod. Mod manager琴晚睇要收費,我見上網啲人好似冇提起,驚dl錯

好pure牙

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?
mod多數去nexus mods搵,咁就唔洗煩惱邊個mod唔支援重制版。記得先下載一個mod manager幫你安裝mods,同埋安裝前記得睇清楚詳情, 作者通常會講有咩requirements
話說你想玩咩mod多? 可以推介下,不過重制版無得玩18禁mod
btw唔建議比錢去creation club買mod

我想玩啲風景mod. Mod manager琴晚睇要收費,我見上網啲人好似冇提起,驚dl錯

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/modmanager/?
唔洗收費架,登記做會員就可以download架啦
要風景靚就裝下天氣mod,草mod同水mod。例如好多人用vivid weather, realistic water2等等,你去nexus mod既environment個欄度睇下

唔該哂巴打,有咩唔明再上黎問

隨便問我好得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞