[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
冇圖討論
冇圖討論

依排研究CPU cooler又準備食三手飯儲錢買cooler超頻
去一下dragonbridge又ctd

棄game

ctd就棄

睇唔透
唔知點FIX

過黎玩eso
女巫節

上年做曬d成就依家完全唔想理 我等23號

岩岩過左dragon bridge行多2步又crash
打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

ctd就棄

睇唔透
唔知點FIX

過黎玩eso
女巫節

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

最近睇legend of tomorrow S2
一星期睇完
最近dw左藝術館同生物大修 又加左幾個魔法同附魔mod 又有排玩

生物大修又係咩
冇圖討論

依排研究CPU cooler又準備食三手飯儲錢買cooler超頻

三手
冇圖討論

三手
冇圖討論

三手

點樣可以三手飯
冇圖討論

三手

點樣可以三手飯

一個人食完嘅嘢第二個再食但第二個食唔曬咪到我

ctd就棄

睇唔透
唔知點FIX

過黎玩eso
女巫節

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

過黎玩eso
女巫節

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

香港人好少人有品味睇Netflix

過黎玩eso
女巫節

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

至少香港人淨係識CCTVB
問同事知唔知咩係Netflix 佢答:"乜TVB又有新台咩?"
我:
右手動態附魔火劍 左手mod火魔法 裝埋格檔mod
攻守遠近一體
攻守遠近一體

係乜嘢既格檔mod
攻守遠近一體

係乜嘢既格檔mod

本身係for雙持格檔
但係我魔劍士都格檔到 有加經 有限時格檔

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

問同事知唔知咩係Netflix 佢答:"乜TVB又有新台咩?"
我:

哪有錢
冇圖討論

三手

點樣可以三手飯

仲以為係一個人食完,吐返出嚟,再到第二個..........

棄game

ctd就棄

睇唔透
唔知點FIX

過黎玩eso
女巫節

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

我睇Orville同ST Discovery
game方面最近玩返命運石之門
搵緊全系列

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

我:

樓豬睇Netflix好高質

棄game

ctd就棄

睇唔透
唔知點FIX

過黎玩eso
女巫節

打ps4算

連冬仔都搞唔掂

其實係比籍口自己追劇

我睇Orville同ST Discovery
game方面最近玩返命運石之門
搵緊全系列

rpg嚟?
有冇gameplay?
冇圖討論

三手

點樣可以三手飯

仲以為係一個人食完,吐返出嚟,再到第二個..........

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

我:

至少好過新.香港人淨係識睇CCTVB上淘寶

其實係比籍口自己追劇

一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

我:

乳毛呢家好似唔係樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞