[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
新手特價入手,想學玩mod。但一睇教學文已經覺得好複雜。

有冇教學文可以分享下,我睇果啲有啲又話唔支援重制版,依加有啲mod軟件又收費,新手覺得無從入手

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?
mod多數去nexus mods搵,咁就唔洗煩惱邊個mod唔支援重制版。記得先下載一個mod manager幫你安裝mods,同埋安裝前記得睇清楚詳情, 作者通常會講有咩requirements
話說你想玩咩mod多? 可以推介下,不過重制版無得玩18禁mod
btw唔建議比錢去creation club買mod

我想玩啲風景mod. Mod manager琴晚睇要收費,我見上網啲人好似冇提起,驚dl錯

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/modmanager/?
唔洗收費架,登記做會員就可以download架啦
要風景靚就裝下天氣mod,草mod同水mod。例如好多人用vivid weather, realistic water2等等,你去nexus mod既environment個欄度睇下

唔該哂巴打,有咩唔明再上黎問

隨便問我好得閒

笑而不語
[quote]
https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?
mod多數去nexus mods搵,咁就唔洗煩惱邊個mod唔支援重制版。記得先下載一個mod manager幫你安裝mods,同埋安裝前記得睇清楚詳情, 作者通常會講有咩requirements
話說你想玩咩mod多? 可以推介下,不過重制版無得玩18禁mod
btw唔建議比錢去creation club買mod

我想玩啲風景mod. Mod manager琴晚睇要收費,我見上網啲人好似冇提起,驚dl錯

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/modmanager/?
要風景靚就裝下天氣mod,草mod同水mod。例如好多人用vivid weather, realistic water2等等,你去nexus mod既environment個欄度睇下

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦
唔洗比人話我粗魯 打機爆粗都唔會惹黎驚嚇不安

手長絲

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

明明男人game都有兩個女性喺度
仲要係已知 可能我都係女

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

2017 年仲tag一隻做"男人game"嘅人一係就大叔一係就係屎忽鬼

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

班on9仔寫bot負皮
硬件台巴打?

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

2017 年仲tag一隻做"男人game"嘅人一係就大叔一係就係屎忽鬼

前者

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

隨便問我好得閒

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

平均每次6.7個負皮。即使冇講啲咩,打個標點符號都比人負皮果種

對人唔對事
而且個個都負皮喎

笑而不語

做到巴打就好啦

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

平均每次6.7個負皮。即使冇講啲咩,打個標點符號都比人負皮果種

其實有

做到巴打就好啦

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

其實有

食負皮當食甜品

手長絲

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

其實有

食負皮當食甜品

腐皮做到咩甜品

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

其實有

食負皮當食甜品

腐皮做到咩甜品

腐竹雞蛋糖水
鮮蝦腐皮卷

點解邊到都有黑人你

你終於冇比人負皮狙擊

乜原來佢成日比人追擊?

其實有

食負皮當食甜品

腐皮做到咩甜品

腐竹雞蛋糖水
鮮蝦腐皮卷

想食

其實有

食負皮當食甜品

腐皮做到咩甜品

腐竹雞蛋糖水
鮮蝦腐皮卷

想食

屌 比你講一講 想食
但對雞蛋敏感唔食得

食物敏感真係幾慘
識幾個人對蝦敏感,有時去旅行咁啱可能兜湯有少少蝦米都成兜唔食得

其實有

食負皮當食甜品

腐皮做到咩甜品

腐竹雞蛋糖水
鮮蝦腐皮卷

想食

屌 比你講一講 想食
但對雞蛋敏感唔食得

蛋都有敏感?
利申:人在野

食負皮當食甜品

腐皮做到咩甜品

腐竹雞蛋糖水
鮮蝦腐皮卷

想食

屌 比你講一講 想食
但對雞蛋敏感唔食得

蛋都有敏感?
利申:人在野

Skyrim都有雞同雞蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞