[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

其實係比籍口自己追劇

最近睇legend of tomorrow S2
一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

香港人好少人有品味睇Netflix

netflix就有品味

至少香港人淨係識CCTVB
問同事知唔知咩係Netflix 佢答:"乜TVB又有新台咩?"
我:

樓豬睇Netflix好高質

乳毛呢家好似唔係樓主

冇話佢係樓主

其實係比籍口自己追劇

最近睇legend of tomorrow S2
一星期睇完

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

問同事知唔知咩係Netflix 佢答:"乜TVB又有新台咩?"
我:

至少好過新.香港人淨係識睇CCTVB上淘寶

係呀

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

我:

乳毛呢家好似唔係樓主

冇話佢係樓主

樓豬一向高質

我果個無畫面仲好睇過你

netflix就有品味

我:

乳毛呢家好似唔係樓主

冇話佢係樓主

樓豬一向高質

eso 新dlc好撚正
fyr 比人暗算完後尾拎返力量個下嬲到秒全場型到爆炸
eso 新dlc好撚正

我想D新裝勁唔勁
eso 新dlc好撚正

我想D新裝勁唔勁

一般 有少少用咁

深潛咁耐 ,當然係有大計畫

ok
我宣布Critical Role係Rpg史上已經達到世界級
npc 同支線都同witcher 3 一樣(甚至更)高汁
係無畫面得聲音演繹下都睇到人喊
真係好好睇
所有人類/高精即刻同我睇哂115 集佢
http://www.youtube.com/playlist?list=PL7atuZxmT954bCkC062rKwXTvJtcqFB8i

洗唔洗po上tumblr ?

洗唔洗po上tumblr ?

我英文作文肥佬 ,中文post既話
ok
我宣布Critical Role係Rpg史上已經達到世界級
npc 同支線都同witcher 3 一樣(甚至更)高汁
係無畫面得聲音演繹下都睇到人喊
真係好好睇
所有人類/高精即刻同我睇哂115 集佢
http://www.youtube.com/playlist?list=PL7atuZxmT954bCkC062rKwXTvJtcqFB8i

每次新dlc出又係賺錢好時機
新出兩隻風格書,日任獎勵有機會出
趁早賣到成7萬一本 但得第一浸食,之前dlc日常出嘅刺客聯盟賣緊3位數字,晨風個本灰民都係5000-7000 依家新出又有傻仔用7萬買
趁早賣到成7萬一本 但得第一浸食,之前dlc日常出嘅刺客聯盟賣緊3位數字,晨風個本灰民都係5000-7000 依家新出又有傻仔用7萬買

奸商奸商

奸商奸商

最好笑係賣裝
出d新套裝嘅戒指,一隻萬七至兩萬
垃圾set 都有人要 仲記得個陣晨風預購可以玩先個個係到炒war maiden同warrior poet
前者還好,後者垃圾裝 個陣講緊一萬蚊件
我寫完左一集,依家寫先到佢地見面

幅圖

就跌出黎

就跌出黎

就跌出黎

燈光同blocking都唔錯 √
調色麻麻 ×
7.8/10

就跌出黎

調色麻麻 ×
7.8/10

仲有個樣好寂莫 唔怕!等叔叔陪下你

就跌出黎

調色麻麻 ×
7.8/10

仲有個樣好寂莫 唔怕!等叔叔陪下你

fus ro DAH

就跌出黎

調色麻麻 ×
7.8/10

中低配機,算係咁啦

就跌出黎

調色麻麻 ×
7.8/10

中低配機,算係咁啦

阿冬真的很嚴格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞