[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
玩呢隻GAME千萬唔好裝MOD
唔係返唔到轉頭架ching
利申: 好想爆主線,仲卡係新手村同條囡囡溫床緊

有裝mod 但係sexlab果類一個都冇

清流

好多都係戰鬥類
頂多都係打個美化

戰鬥類既話我係荒野之貓,Vio終結,創世紀,再加憎恨女侍系列
之前仲想裝埋OBIS,不過好易CTD最後都係算9數
天際公民有隻叫Crazysoul,仿darksoul系統打法,用黎虐待自己

OBIS穩定咗

我係vio終結 o技能大修 致命龍 龍之降臨 身臨其境的生物 啟示錄 藝術館 龍魂大修 雷霆之音 吼聲之道 世界黎明 附魔大修
諗到再加
強烈建議世界黎明

咦咁樣分既話,O系天賦同啟示錄我都有用
btw我好憎打龍 一個龍mod都冇用
我頂你個肺大交合
星期日先掛八號

清流

好多都係戰鬥類
頂多都係打個美化

戰鬥類既話我係荒野之貓,Vio終結,創世紀,再加憎恨女侍系列
天際公民有隻叫Crazysoul,仿darksoul系統打法,用黎虐待自己

OBIS穩定咗

我係vio終結 o技能大修 致命龍 龍之降臨 身臨其境的生物 啟示錄 藝術館 龍魂大修 雷霆之音 吼聲之道 世界黎明 附魔大修
諗到再加
強烈建議世界黎明

原版龍好廢
打左mod 雪漫條龍都有成4000血
打左勁撚耐

清流

好多都係戰鬥類
頂多都係打個美化

OBIS穩定咗

諗到再加
強烈建議世界黎明

原版龍好廢
打左mod 雪漫條龍都有成4000血
打左勁撚耐

咁先正
裝咗一下秒你
我頂你個肺大交合
星期日先掛八號

好型
我頂你個肺大交合
星期日先掛八號

好型

Noooooooooooooooooo

最近玩中土冇開過
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

白人問號????????

?????吃雞???????
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

PUBG
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

PUBG

唔知咩驚嚟
繼續追Critical Role先
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

PUBG

唔知咩驚嚟

姐係100條友空降去個島到搵槍搵資源,活到最後就贏,類似大逃殺,hunger game 咁

咁贏左就會彈句winner winner chicken dinner或者大吉大利,今晚吃雞 所以就叫吃雞
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

PUBG

唔知咩驚嚟

姐係100條友空降去個島到搵槍搵資源,活到最後就贏,類似大逃殺,hunger game 咁

咁贏左就會彈句winner winner chicken dinner或者大吉大利,今晚吃雞 所以就叫吃雞

最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

PUBG

唔知咩驚嚟

發覺你好中意求生驚
近排冇野打所以得閒係Skyrim影下寫真

這世界需要更多的英雄

冇dva不了

小美>>>DVA

原來冬仔鍾意月巴美
屌 最衰戒指限制解除mod唔包mod既戒指

其實skyrim 唔明點解只能載一隻戒指

一隻cheat god夠晒
最近玩中土冇開過

沉迷跳傘

咩驚?

吃雞
落地成盒

PUBG

唔知咩驚嚟

ARMA+跑online+大逃殺
地圖範圍會不停縮細,唔俾你停低camp人互射
玩得多其實會悶,因為係不停跑
然後每次想過橋就會俾狙擊手打死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞