[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

Eso最近特價
想問下嗰個The Elder Scrolls Online - Morrowind - Digital Collector's Edition啲野抵唔抵買

有魔捲寵,馬,送五個箱
呢個豪華包,送個隻馬都幾型,有心長玩抵買

人機同副本多
Btw你地玩NA定EU

NA

好彩無揀錯
呢家出左去連第一個副本都未入去

慢慢黎啦,遲下帶你打又點話

虎巴打活動出左咩
我最好中過一件值廿萬嘅家俱圖紙同一件樣衰到嘔嘅時裝
時裝令我諗起綠野仙蹤隻鐵皮人

有魔捲寵,馬,送五個箱
呢個豪華包,送個隻馬都幾型,有心長玩抵買

人機同副本多
Btw你地玩NA定EU

NA

好彩無揀錯

虎巴打活動出左咩

你地之前活動個箱中左d咩
我得件mages guild時裝,兩件爛鬼面具同一堆consumables咋
屌 好想要隻靚d既坐騎 ice wolf好型

三白一藍,一堆垃圾
得一件法師公會時裝勉強叫收穫

未打活動著,聽朝睇睇

人機同副本多
Btw你地玩NA定EU

NA

好彩無揀錯

虎巴打活動出左咩

我得件mages guild時裝,兩件爛鬼面具同一堆consumables咋

三白一藍,一堆垃圾

未打活動著,聽朝睇睇

我開箱中左個新唇色

NA

好彩無揀錯

虎巴打活動出左咩

三白一藍,一堆垃圾

未打活動著,聽朝睇睇

我開箱中左個新唇色

我醒起仲有中左個面紋
新post要轉新圖可以俾定

Or that

You choose

Or that

You choose

呢張靚D

Or that

You choose

呢張靚D

咁咪我嗰張咪比例同其他人唔同?

Or that

You choose

依張顯得個身形好靚,條腰啊

依張我都覺得幾好 不過無cut的話個背景好核突

邊個好d

下面好惡
已入
Btw點解唔比我用collection 嗰隻熊
利申召喚加黑魔法
已入
利申召喚加黑魔法

放左係收蔵,要先激活佢
已入
利申召喚加黑魔法

放左係收蔵,要先激活佢

熊係另一個職
黑魔法係術士,冇熊用
得warden 有熊 (個人覺得除左前期開荒隻熊冇乜用 )
痴!笠! 騎兵嚟咗喇!

冬冬癲左呀

不過好得意

有冇種似曾相識嘅感覺呢?

ever get that feeling of deja vu?

???

咁都get唔到

Tracer名句
新手特價入手,想學玩mod。但一睇教學文已經覺得好複雜。

有冇教學文可以分享下,我睇果啲有啲又話唔支援重制版,依加有啲mod軟件又收費,新手覺得無從入手

好易㗎咋loverslab
新手特價入手,想學玩mod。但一睇教學文已經覺得好複雜。

有冇教學文可以分享下,我睇果啲有啲又話唔支援重制版,依加有啲mod軟件又收費,新手覺得無從入手

好易㗎咋love

依加主要重制版用咩裝mod 同去邊Dl ,我入game 見到佢好似有個bethesda 係咪用果個得

照用返nexusmod,因為bethesda排load order好麻煩
eso手足聽日呢個時間開始一整個星期排普隨有獎勵 歐皇會拎到20間屋+20隻坐騎嘅歐皇之證

我得level 7, 係咪無我份

有冇朵

咩朵?character個名?

ID

角色名@你個id

岩岩升到10 lvl,仲做緊Dominion既Questline
唔識用quickslot死左好幾次

nexusmod嗰個hana1015係唔係妳嚟

邊個好d

下面好惡

咁幫我轉做上面個張啊thanks

但我覺得下面個樣好可憐

邊個好d

下面好惡

咁幫我轉做上面個張啊thanks

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞