[PC]上古卷軸集中討論區 真.19 ESO其實係TES5一千年前

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
等win10秋季更新 依家玩淫拉都lag到仆街
比成皮野砌完都lag on99

OS不嬲都係稱定好過新

Ryzen只支援win10
Win7有好撚多野搞
一張1080都貴過部PS4 pro 總之買PS4 pro算

both
等win10秋季更新 依家玩淫拉都lag到仆街
比成皮野砌完都lag on99

OS不嬲都係稱定好過新

Ryzen只支援win10
Win7有好撚多野搞
一張1080都貴過部PS4 pro 總之買PS4 pro算

both

砌左成皮野 夠買PS4 pro+XB1又唔洗lag住玩skyrim可以keep住up圖

個個都偽毒星期日出撚曬街

同人玩食雞FPP ser結果太雷
我玩返skyrim算

從後,肛肛好

從後,肛肛好

至少唔係格劍

從後,肛肛好

至少唔係格劍

sheshe
屌 上上個post都叫人換圖 到依家19都未換
下個開post嗰個 二揀一啦

18我推得太快,我錯
冬仔仲失埋蹤

18我推得太快,我錯
冬仔仲失埋蹤

下個po換左佢
上定下靚啲?

我發現原來steam有路人係度默默正皮我D圖

不安

圖二件衫咩mod

我排列噤最受歡迎先知原來我D圖一直都有人正皮我

不過都唔係重複,應該冇事

圖二件衫咩mod

bdo valkyrie

圖二件衫咩mod

bdo valkyrie

我發現開新post得幾丁友 原本個班又走曬 新人又唔見左 講野又無人應 我決定再潛下水先
入左另一個坑(超級大)所以2個禮拜冇上水
是咁的
熟我嘅人都知我好迷外國va
果日無意係youtube睇Matt Mercer(McCree) D片
click左入去一個web series 叫Critical Role

個show係睇住一班va一齊玩d&d (Dungeons & Dragons)
d&d可以話係發明電腦game之前rpg嘅始祖
所以玩開skyrim嘅你地應該好快投入到
個show D roleplay超正(佢地係attach到自己隊友死會喊果隻)
個DM描述同寫世界觀又係一流
高度推薦寫故嘅虎巴同隊短睇下
最緊要係集集都勁好笑
有D 情節對於fantasy黎講又極高質(某程度仲好睇過電視)(*咳*got*咳*)

一集有三個鐘都覺得好短
但套劇係正到日睇夜睇都停唔到
我兩個禮拜前開始煲而家已經睇到19
2015年開始已經做左兩年去到ep112
hashtag nolife

https://www.youtube.com/watch?v=i-p9lWIhcLQ

PS.做serena嘅Laura Bailey都有份 (幾靚女)
入左另一個坑(超級大)所以2個禮拜冇上水
是咁的
熟我嘅人都知我好迷外國va
果日無意係youtube睇Matt Mercer(McCree) D片
click左入去一個web series 叫Critical Role

個show係睇住一班va一齊玩d&d (Dungeons & Dragons)
d&d可以話係發明電腦game之前rpg嘅始祖
所以玩開skyrim嘅你地應該好快投入到
個show D roleplay超正(佢地係attach到自己隊友死會喊果隻)
個DM描述同寫世界觀又係一流
高度推薦寫故嘅虎巴同隊短睇下
最緊要係集集都勁好笑
有D 情節對於fantasy黎講又極高質(某程度仲好睇過電視)(*咳*got*咳*)

一集有三個鐘都覺得好短
但套劇係正到日睇夜睇都停唔到
我兩個禮拜前開始煲而家已經睇到19
2015年開始已經做左兩年去到ep112
hashtag nolife

https://www.youtube.com/watch?v=i-p9lWIhcLQ

PS.做serena嘅Laura Bailey都有份 (幾靚女)

玩d&d 真係會出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞