【屌】其實真係開始頂唔順旺角條西洋菜街

333 回覆
2091 Like 15 Dislike
剛發惡夢,由於受到嘈音節磨,有人掉了幾公升哥士的落菜街,剛巧落在那班廢老的表演者身上

廢老:宜家啲廢青呢,書又唔讀,少少聲就話辛苦,我地舊屎落到嚟香港,有飯食已經好好啦,咪仲辛苦....
組團個個公眾假期搵epd投訴

epd唔關事好似
菜街已經唔係香港人既地方

成個香港已經唔係啦
西洋菜街當廟街
遲早搞到有人癲左再倒野落街
如果舖頭開正果度就慘,咁撚嘈又難聽,點做生意
真係超級驅風
香港成日打唔成風要入呢啲阿嬸數
我而家經嗰邊都唔會行內街 寧願行多2步出彌敦道再兜返入嚟 太撚嘈
我而家經嗰邊都唔會行內街 寧願行多2步出彌敦道再兜返入嚟 太撚嘈

兩邊鋪頭員工:
我ff過同班跳舞frd 用佢地個啲歌排返啲hiphop jazzfunk urban 去踩場搞事
反正個啲老女人成個夜總會老雞咁摟人去同佢一齊跳舞

Btw 有次見到個老女人係咁摟一個呀叔去同佢跳
個呀叔死撚都唔想出 然後係咁loop
唔知幾時開始 得番大媽大叔
人地住樓上都未出聲
蝻就話唔夠佢地大隻
而家連廢老阿嬋都無人夠膽佢同地鬥

恰阿婆 > 拍片 > 港人港地 > 起底
港共政府,食環狗,黑警會撚做嘢咩,而家香港行緊大支那人優先政策,劣幣驅良幣,講多兩講啲高官政協又叫你唔鐘意就唔好響香港
惟求奉上生命全歸主所有
要將一切盡獻於我主的手

間bodyshop職員日日聽好慘
惟求奉上生命全歸主所有
要將一切盡獻於我主的手

好耐冇出條垃圾街
個旺角印度咖哩、魚身人仲係咪到
我ff過同班跳舞frd 用佢地個啲歌排返啲hiphop jazzfunk urban 去踩場搞事

首先夠佢地人多同早霸位
惟求奉上生命全歸主所有
要將一切盡獻於我主的手

好耐冇出條垃圾街
個旺角印度咖哩、魚身人仲係咪到

印度咖喱以前震撼性聲音個阿叔好似冇咗好耐
最黑人憎過班人係E出口果度
成班低能仔係度霸曬個十字路口
音樂開到大大聲

利申 住旺角 日日都要經果度返屋企

首先夠佢地人多同早霸位

唔係呀 係用佢地個場用佢地啲歌
但雀巢鳩佔咁變成另一個表演
見到啲廢中廢老俾成5舊水班大媽
講真 拎去叫雞仲好啦
俾咁多錢凈係摸手摸腰 屌又冇撚得你屌
班大媽收埋收埋咁多錢仲爽過做雞
見到啲廢中廢老俾成5舊水班大媽
講真 拎去叫雞仲好啦
俾咁多錢凈係摸手摸腰 屌又冇撚得你屌
班大媽收埋收埋咁多錢仲爽過做雞

咪又係仔女既家用
其實d住戶真係好慘 成日唱埋d鳩歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞