【屌】其實真係開始頂唔順旺角條西洋菜街

333 回覆
2091 Like 15 Dislike
行旺角,西洋菜街真係必經之地
幾年前開始變文化街,D人係度霸位影相,
又其他鋪下檔仔賣下野我都覺得OK
真係見到[多少少]元化係度
最起碼唔會太影響
就算D人圍觀都唔會太過分,至起碼唔會日日都係咁

依家,成條廟街咁
做乜鳩野?
D呀伯係度聚舊
亂鳩咁唱,跳下舞
好似自已落左DISCO咁
一兩檔我都由鳩你
但係依家街頭到街尾至少5-7檔
D喇叭開到大一大
仲要自已成班霸成個空地圍住中間
想行都行唔到
檔檔都係咁

真係會唔會組到人出去開戰
區議會就來再討論,
再縮短行人專用區時間

因為兩旁商戶住戶不斷投訴

其實無左佢地唱歌已經好好多啦
取消行人專用區把啦
真心花式足球個個都係因為佢係呢條街玩我先識得
取消行人專用區把啦

冇錯
唔撚洗靠d乜鳩區議員啦
小巴咁大個紅底bkup就話無計
行人區班大媽蝗廢老
係就起度組隊
區議會就來再討論,
再縮短行人專用區時間

提議改熊
周六下午6時至晚上10時,以及公眾假期下午6時至晚上10時

改完班人都照開,不如索性取消仲好過
取消行人專用區 條街塞到唔使行
得返班大媽跳老舞
取消行人專用區 條街塞到唔使行

根本依家都係行唔到,仲要迫住聽燥音,真係寧願取消佢都無咁嬲
區議會就來再討論,
再縮短行人專用區時間

提議改熊
周六下午6時至晚上10時,以及公眾假期下午6時至晚上10時

直情cut撚曬佢啦,我見有d檔口開撚大個音樂,一兩條老坑鬼上身咁自己企喺度係咁郁個上半身,同不停Fing 對手,見到都反胃。
同埋行咩人專用區啫,而家行到人咩,仲撚衰過行車,無左個原意,cut 撚左佢!
同埋行咩人專用區啫,而家行到人咩,仲撚衰過行車,無左個原意,cut 撚左佢!

一係CUT撚左佢,一係監管得好D
依家儘量夜晚都唔去,班廟街老坑晚晚都鳩叫
光復旺角!!
月經
行彌敦道仲快過行人專用區
法輪功
D死廢佬唱歌超嘈,真係想佢地死全家
係咪組團?係既一定出黎
忍左好耐 煩到仆街
最麻煩係班支那大媽/呀伯 播到音樂勁大聲又跳又唱
仲要有班人專唱D大陸歌 超嘈 勁多支那蝗圍住聽
一D美感,藝術都睇唔到 只係見到一班劣質,無修養,無文化既人係度污染環境 !!
黑警又唔會做野 偏幫呢班人 政府唔出手搞
根本個個位唔適合搞音樂唱歌, 應該見到即驅趕,
搞唱歌應該要每次申請許可證 見到D支那大媽申請可以唔批
呢D先係做野 放D好既野係度 踢走D劣質野 唔係點吸引多D高質素旅客黎呢?
菜街已經唔係香港人既地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞