【屌】其實真係開始頂唔順旺角條西洋菜街

333 回覆
2091 Like 15 Dislike
音樂節槍擊案至少50人死 槍手被擊斃犯案動機未明
音樂節槍擊案至少50人死 槍手被擊斃犯案動機未明

係咪樓下太嘈?
赤化旺角
唔好呀..我仲要睇人影pat-pat 㗎
有冇人試過喺佢地地盤擺擋?
擺先過佢哋咪得囉。

以前有個高登仔試過

擺檔 > 成日係到擺檔既廢老團來了 > 男既用兇,女既用可憐恰阿婆果種聲搏同情 > 孤立無援敗走
擺先過佢哋咪得囉。

以前有個高登仔試過

擺檔 > 成日係到擺檔既廢老團來了 > 男既用兇,女既用可憐恰阿婆果種聲搏同情 > 孤立無援敗走

好老實講,佢哋呢啲招係用喺每一個情況,萬試萬靈,所以佢哋已經用慣用熟,唔識處理呢種情況真係唔好去
次次去旺角都想快D走
蠻夷地方咁
其實係成條街唱老歌。跳舊舞
係班死老野問題
根本就唔應該比人咁賣藝法
西洋菜街已經變成支那大媽廢老中坑的淫窟
應該好似流動美食車計劃咁
要預先set up 個proposal 同搞個比賽,攞夠一定既分數先可以入圍擺檔
政府最撚興搞埋晒呢d 咁既野架啦
你先開始頂唔順...
住係樓上的居民表示
好撚痴線啊 成班離地港共官 議員冇理過
擺先過佢哋咪得囉。

以前有個高登仔試過

好老實講,佢哋呢啲招係用喺每一個情況,萬試萬靈,所以佢哋已經用慣用熟,唔識處理呢種情況真係唔好去

呢班支那人當正個位佢地買左咁
檔多唔係問題
唔好次次霸咁多位又播得勁大聲,免費karaoke 咩
講真 無左呢班支那大媽/呀伯 (成班都似精神有問題)
無哂D大喇叭係度嘈 得返D人係咪度下自己手工藝
影相個D都接受到, 或者小品個D彈下結他賣唱 同埋改善下個環境
呢條行人專用區已經可以吸引返好多香港人出黎行同買野
要預先set up 個proposal 同搞個比賽,攞夠一定既分數先可以入圍擺檔

咁即係有篩選
以而家呢個政府既做法,疑似本土港獨既表演唔入得
支那大媽表演合法化
都唔明點解啲阿嬸咁撚鐘意起果啲位唱歌..
唔係取消行人專用區,係要監管入面既活動

今日香港嚟講,監管已經無用架喇
首先執法者欺善怕惡,啲廢老稍為惡少少,班食環狗已經縮沙
另外係班廢老一見你鬆懈少少就即刻衝撚晒出嚟,你覺得呢個政府會真係日撚日監視著咩?頂多收到投訴咪走出嚟做下樣囉

雖然好可惜,但外國可行嘅嘢,嚟到香港就俾支那垃圾臭閪冚家剷柒頭撚樣破壞晒
最後就連享受都機會都無埋
俾D外國人見到香港文化就係D廢老支那婆鳩FING FING真係好撚肉酸
蝻就話唔夠佢地大隻
而家連廢老阿嬋都無人夠膽佢同地鬥

咁即係有篩選
以而家呢個政府既做法,疑似本土港獨既表演唔入得
支那大媽表演合法化

所以係政府既權力來自邊度既問題
交由一班賣港賊組成既政府, 偏袒支那人, 一味壓迫香港人
係一個劣幣驅良幣既時代
以前有人會睇住
太嘈會叫佢收聲
依家D人開到極大聲都無人理
以前有人會睇住
太嘈會叫佢收聲
依家D人開到極大聲都無人理

有咩人睇住?食環??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞