【屌】其實真係開始頂唔順旺角條西洋菜街

333 回覆
2091 Like 15 Dislike
其實d住戶真係好慘 成日唱埋d鳩歌

其實佢地唱咩歌多

其實佢地唱咩歌多

浪岸賓!燈燈燈!
浪岸流!燈燈燈

其實佢地唱咩歌多

近H&M個邊就大陸歌多
以前cheap之堡就鳩叫加大陸歌
E出口個邊就成班弱智人士唔知做緊咩
比較正常係豐澤個班

其實佢地唱咩歌多

近H&M個邊就大陸歌多
比較正常係豐澤個班

你日日經過?咁有研究

其實佢地唱咩歌多

浪岸賓!燈燈燈!
浪岸流!燈燈燈

咁肯定仲有男女對唱嗰啲
例如問誰領風騷
一早頂唔撚順
一係就乜撚都唔比搞 淨係比人行
一係就取消行人專用區 比返車行

其實佢地唱咩歌多

80年代懷舊金曲 唱得好L7難聽

其實佢地唱咩歌多

80年代懷舊金曲 唱得好L7難聽

班友係自娛多過娛樂大眾
再改短時間不如cut 哂成條行人專用區
無可能為咗班垃圾嚟破壞設立行人專用區嘅原意
根本應該學英國咁要做街頭表演要先攞牌
唔係要做審查而係用嚟管理
如果有人投訴就扣分扣哂分就要停表演(e.g. 衫犯停3日, 再犯停5日)
記得有檔係白頭佬(陳浩南頭)同一個30歲女人
上次個白頭佬大聲屌鳩d人排隊拎野阻住佢開檔
心諗條街你嫁咩
如果有人投訴就扣分扣哂分就要停表演(e.g. 衫犯停3日, 再犯停5日)

不過特衰正苦點會做

呢套去到香港會唔work
廢老會不斷投訴廢青表演者,但廢青冇人幫
廢老一樣有人投訴,但佢地會搵禮義廉議員幫手,跟住就會製造輿論話食環恰鳩老人家之類,最後不了了之
見到啲廢中廢老俾成5舊水班大媽
講真 拎去叫雞仲好啦
俾咁多錢凈係摸手摸腰 屌又冇撚得你屌
班大媽收埋收埋咁多錢仲爽過做雞

咪又係仔女既家用

可能係納稅人嘅錢
啲死綜老 生果金
我ff過同班跳舞frd 用佢地個啲歌排返啲hiphop jazzfunk urban 去踩場搞事
反正個啲老女人成個夜總會老雞咁摟人去同佢一齊跳舞

Btw 有次見到個老女人係咁摟一個呀叔去同佢跳
個呀叔死撚都唔想出 然後係咁loop

首先夠佢地人多同早霸位

唔係呀 係用佢地個場用佢地啲歌
但雀巢鳩佔咁變成另一個表演

支持
其實有無人知背後係咩組織支持班人表演?

我成日覺得佢地應該有錢賺,唔係無理由咁落力

之前好似有雜誌報導啲廢中主音 有師奶送禮物送錢
無記錯 大約月入幾萬咁上下
唔俾人唱歌就ok
幾時組團?
😭成日講本土文化既連登仔
廟街賣唱 大撻地呢d都係本土文化黎
結論:只要連登仔覺得柒老土就要反
行mk最憎行果條街
行親都要載耳塞
😭成日講本土文化既連登仔
廟街賣唱 大撻地呢d都係本土文化黎
結論:只要連登仔覺得柒老土就要反

好聲果啲就話姐
屌咁撚難聽,賣乜撚野
都係賣既...我比錢你求下你咪撚唱

其實佢地唱咩歌多

近H&M個邊就大陸歌多
比較正常係豐澤個班

你日日經過?咁有研究

豐澤即係戲院?
長期有條大媽焚機喎
其實有無人知背後係咩組織支持班人表演?

我成日覺得佢地應該有錢賺,唔係無理由咁落力

之前好似有雜誌報導啲廢中主音 有師奶送禮物送錢
無記錯 大約月入幾萬咁上下

應該收班垃圾市值租金
可以即刻收佢檔
組唔組到團都成問題 連登咁多小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞