【屌】其實真係開始頂唔順旺角條西洋菜街

333 回覆
2091 Like 15 Dislike
主要問題都係嘈,唔比播歌得唔得?
啱啊 個個廢老當正條街係自己既 開曬演唱會咁 仲難頂係佢地個啲老人club 個個鳩fingfing咁 都唔知做乜撚
以後busking 要考牌咪算囉
惟求奉上生命全歸主所有
要將一切盡獻於我主的手
cut左佢,大媽只會搵第二位玩,但條街就呢世都唔會再番黎

我覺得反對用喇叭先
惟求奉上生命全歸主所有
要將一切盡獻於我主的手

呢個十幾年前讀中學已經係度
如果佢唔再唱,我應該都會幾失落
直頭係香港之恥
次次行過都覺得柒到唔敢睇
俾D外國人見到, 唔知原來香港o既文化就係成班廢老大大聲跳老舞
屌班阿叔阿嬸較到個喇叭大一大咁嘈到仆街
仲有班癲婆痴線佬著到鬼五馬六圍埋喺到un嚇撚死人
之前仲到呀支呀左
家陣俾你地用又屌曬鬼
幫手推
組團個個公眾假期搵epd投訴
主要問題都係嘈,唔比播歌得唔得?

唔得
你真係搵晚去下
一節街成三四檔姣閪大媽fing 晒閪咁
之後一堆大叔阿伯又睇到扯晒
你就會發現閪菜街係有幾嘔心
真係路過都想嘔
問題係香港太多支那人,你唔cut左行人專用區佢就企定定喺度睇d劣質表演,cut左條街仲塞到爆
咁除左支那人,當然都有班mk影埋d垃圾相,同埋d垃圾企街sell野
有人光復菜街嗎
條街已經變左劣化香港形象既其中一個重要原素
希望有組織會搞 我實出黎幫手
其實有無諗過,啲大媽係有人默許佢哋唱歌,用嚟令到某一啲政見嘅人無辦法係個行人專用區搞「所謂(有人唔鍾意)嘅事」?

屌根本就係 之前去西洋菜街派文宣 一到行人專用區時間就有大媽係正我地對面唱歌 嘈撚到仆街 結果被迫走人 話唔係特登都冇人信啦
其實有無人知背後係咩組織支持班人表演?

我成日覺得佢地應該有錢賺,唔係無理由咁落力
依家真係非必要都唔會去mk
其實有無人知背後係咩組織支持班人表演?

我成日覺得佢地應該有錢賺,唔係無理由咁落力

有組織支持咁又點
e家先頂唔順你都算好野
旺角咁多天眼。。。點郁手
直接建議取消行人區

成班人圍觀 噓已經驚到走啦
而家d90,00後未見過條街未有咁多支那劣質文化既時候,習慣左未知道而家係幾咁噁心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞