【屌】其實真係開始頂唔順旺角條西洋菜街

333 回覆
2091 Like 15 Dislike
我ff過同班跳舞frd 用佢地個啲歌排返啲hiphop jazzfunk urban 去踩場搞事
反正個啲老女人成個夜總會老雞咁摟人去同佢一齊跳舞

Btw 有次見到個老女人係咁摟一個呀叔去同佢跳
個呀叔死撚都唔想出 然後係咁loop

你信個班友真係來自平民? 根本係霸地,好似佢買左咁。 講真我好喜歡音樂,也唔怕新舊。但呢班粉腸,唱左幾年,根本功力有限,五音不全,唱腔又old school又嘔心。 屌佢老母成班垃圾仲以為自己好撚得,每次行過都越聽越躁底。

冇錯,唱老歌冇問題
你高質既,雖然唔會停低聽,但起碼唔反感
但依家又難聽,套野又大聲又拆
真係好撚趕客

其實問題癥結在於 阿豬阿狗都可以霸地表演
一係就一鑊熟
取消行人專用區
一係就實施發牌制

nono , 如果係呀豬呀狗都得,咁就唔會咁單一,去天星碼頭個班都ok有質素。
問題明眼人一睇就知係集團性霸地,大媽唔係問題,但冇可能全部係大媽,仲要重架餐,你話唔係愛字堆後台比錢我撚信。
同埋真係廟街老野,去旺角使乜,擺明係低質集團玩野。
次次行過都吵到拆天
好少落旺角已經
又係講完就算
唔quote太長了

見過張相佢地手揸幾張一舊水
人工分分鐘高過我
快撚啲趕柒晒班騎呢怪走了啦 簡直影衰香港
其實都唔係今日嘅事。。而家好憎去旺角,如非必要,真係唔會去,除左大媽之外,旺角又逼,又污糟
根本唔關取唔取消行人專用區問題
因為依家其實係旺中出面行人路都有一檔...

係要限制音量 限制每檔既範圍
之前睇電視外國係有合法團體去管理呢D可以比人表演既位置
就可以防止影響到其他人
再改短時間不如cut 哂成條行人專用區
無可能為咗班垃圾嚟破壞設立行人專用區嘅原意
根本應該學英國咁要做街頭表演要先攞牌
唔係要做審查而係用嚟管理
如果有人投訴就扣分扣哂分就要停表演(e.g. 衫犯停3日, 再犯停5日)

無錯無錯 其實咁先岩!!!!!
話咩要取消行人專用區個D人麻煩睇清楚
係咪組團?係既一定出黎

2015年試過組團啦
土共收到風係現場叫咪
黃台仰同佢地對罵咁又點
根本當時港獨撚多過土共但做唔到D咩
班黑警咪保護大媽
企係佢地面前硬食都要保護

要搞一早搞左, 但人唔夠, 果陣fb搞都肯定多撚過連登號召到既人數, 咪又係有人被捕, 晒鳩氣啦香港人

一係就發夢有人扑撚爛佢地既器材, 又拎把刀出黎對準目標斬人
靠個政苦取消真係晒鳩氣
最撚過引係
上次行過見到有至少7個食環狗企左係度
有D KIU晒手望住
我心諗 你班撚樣做乜鳩
又唔係執法
企係度做乜春, 條街唔撚夠多人?

記得港台報道過,話咩無法例可 以接拉人

保護佢地
根本唔關取唔取消行人專用區問題
因為依家其實係旺中出面行人路都有一檔...

係要限制音量 限制每檔既範圍
之前睇電視外國係有合法團體去管理呢D可以比人表演既位置
就可以防止影響到其他人

行人專用區原意唔係比你表演用
況且就算無聲
你覺得成班阿叔阿嬸扭屎忽無問題?
早過啲阿叔去擺位咪得
再改短時間不如cut 哂成條行人專用區
無可能為咗班垃圾嚟破壞設立行人專用區嘅原意
根本應該學英國咁要做街頭表演要先攞牌
唔係要做審查而係用嚟管理
如果有人投訴就扣分扣哂分就要停表演(e.g. 衫犯停3日, 再犯停5日)

無錯無錯 其實咁先岩!!!!!
話咩要取消行人專用區個D人麻煩睇清楚

問題係而家大家唔信食環狗會公平執法
講真屯門公園夠整自瀆區啦
班垃圾一樣霸住半個公園,啲看更除咗企喺側邊同叫佢唔好唱咁大聲之外,乜撚都做唔到
係唔滿意就 搵人快閃清理菜街
最撚悲哀係有人希望漒水佬再黎
係咪組團?係既一定出黎

2015年試過組團啦
土共收到風係現場叫咪
黃台仰同佢地對罵咁又點
班黑警咪保護大媽

要搞一早搞左, 但人唔夠, 果陣fb搞都肯定多撚過連登號召到既人數, 咪又係有人被捕, 晒鳩氣啦香港人

靠個政苦取消真係晒鳩氣

去過至少20次
我反而覺得拖後腳嘅係鳩嗚左膠
係咪組團?係既一定出黎

2015年試過組團啦
土共收到風係現場叫咪
黃台仰同佢地對罵咁又點
班黑警咪保護大媽

靠個政苦取消真係晒鳩氣

去過至少20次
我反而覺得拖後腳嘅係鳩嗚左膠

其實咩方法都要試下
整走佢地就ok
太煩喇
你早過佢去 霸Q晒d位囉
行完呢條街啲聲力仲嚴重過入機舖走一轉再出返黎

D黑底阿叔屌柒你呀霸

D黑底阿叔屌柒你呀霸

霸 你可以霸幾多位先
四點鐘 D阿叔 街頭街尾 有位就舖塊膠霸位
直頭變撚左辣妹的士高咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞