淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

ZS6建議出去試一試先,用ZS5試都得,主要係試塞唔塞到入去耳仔度,戴得舒唔舒服,因為比較大

肥佬應該試得曬2隻

應該唔會經過 都唔會特登去試 只係見都多巴打買就買呢款咁解 又唔算貴 之前最貴個隻都係im50 但係size係比zs3仲大?

係個模完全唔同樣 亦都冇咁好戴

zs3已經覺得唔係好好戴 每次都要鬆鬆地戴先舒服

所以見你咁勇敢盲狙,都有少少擔憂
三舊水唔係貴,買番黎塞唔入就Dum春

我就係人辦
(用原裝耳膠會好難塞入/耳仔痛,用耳棉先舒服啲)

+1 左耳ok右耳鬆拋拋

咁tfz series 2?
耳機啲聲左右唔平衡諗住寄上大陸整,去順豐寄竟然要對方公司名/身份證副本仲要俾稅,不過個賣家又話香港人寄過嘢俾佢地都唔洗咁。有冇人寄過上大陸整耳機?個程序係點?jj插屎求救

咩耳機?

都係果句
唔想嫌煩都係過關寄左佢最好

兔子335 唔想過關驚俾人拉 都係去郵局慢慢寄過去算

過關點會拉你呀
隻耳機3000銀,你寄EMS 有咩閃失就唔好
部 x1a 依加先係 Osaka

派緊貨了

派緊貨了

same 條金線今日都岩岩好換完頭返到 時間配合得岩岩好 收工返去一定j死
岩岩女友送左部300r黎

但日馬部dpx1a聽日就到

點算好

好撚簡單

一係交換禮物

一係放走自己買果部

無計架啦,唔通賣條女送果部咩

鐘意又有閒錢就兩部都keep

利申 : 我都想整部300r或者x1a

不過貪平買錯左30r

我諗巴打都係試左先買X1A姐
放左女朋友送果部300r佢應該都唔知 套左個皮套根本就一樣嘅 點睇得出

有諗過 但佢唔多識呢方面既野
佢係見我好耐之前提過想買 佢先當禮物送比我 殊不知原來我已經偷偷咁係amazon買左 佢重諗住買完比我 我可以退燒唔洗再點追啲耳筒player

其實買完player先算係初燒準備入坑

準備將部dpx1a放比fd 或者今日到貨睇下佢啲聲會唔會岩聽啲 再學巴打話齋笠個套暪天過海算

兩部聲底完全唔同

邊個巴打教人分手咁仆街

主要係呢樣
佢重諗住買完比我 我可以退燒唔洗再點追啲耳筒player

乖乖地用300R 同唔好俾佢見到你追post

女朋友買部300R水貨定行貨??如果行貨聲又岩就自用,DPX1A放返出去

再唔係吹大D,話300R有問題,換左部DPX1A返黎,話兩部機其實姐妹機黎(上網都查到)
希望女朋友真係唔識野,唔去細究就過到骨

好撚簡單

一係交換禮物

一係放走自己買果部

無計架啦,唔通賣條女送果部咩

鐘意又有閒錢就兩部都keep

利申 : 我都想整部300r或者x1a

不過貪平買錯左30r

我諗巴打都係試左先買X1A姐
放左女朋友送果部300r佢應該都唔知 套左個皮套根本就一樣嘅 點睇得出

有諗過 但佢唔多識呢方面既野
佢係見我好耐之前提過想買 佢先當禮物送比我 殊不知原來我已經偷偷咁係amazon買左 佢重諗住買完比我 我可以退燒唔洗再點追啲耳筒player

其實買完player先算係初燒準備入坑

準備將部dpx1a放比fd 或者今日到貨睇下佢啲聲會唔會岩聽啲 再學巴打話齋笠個套暪天過海算

兩部聲底完全唔同

邊個巴打教人分手咁仆街

主要係呢樣
佢重諗住買完比我 我可以退燒唔洗再點追啲耳筒player

乖乖地用300R 同唔好俾佢見到你追post

女朋友買部300R水貨定行貨??如果行貨聲又岩就自用,DPX1A放返出去

再唔係吹大D,話300R有問題,換左部DPX1A返黎,話兩部機其實姐妹機黎(上網都查到)
希望女朋友真係唔識野,唔去細究就過到骨

巴打想放可以搵我, 咁岩我都想買部

之後就會好似我咁愈黎愈唔夠

用zs5同im50
原本諗ex5同zs6
之後想要灰雀
一跳再上埋sd4
真係一跳到位

我都唔想 試極都冇叮一聲既感覺
係sd4一聽已經有feel

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先

佢都冇得比我試
我買果日試下去另一間睇下有冇 我今日係去金雞果間

都上得去呢個位,不如試埋其它啦-w-

小心荷包喎不過

所以唔試其他喇 叮一聲表示係時間收手了

下,反正都6千,緊係慢慢試清楚先啦

咁又有咩好提意呀 次次都有巴打衝出黎咁講
依加咪搞到500筆直變左6000筆直囉

私心推介EM Audio EM5
btw 上到6k 試左黑雀未?
另外添多少少可以諗qdc 5單公模
有分三條線Studio/Live/Hifi

巴打宜家件貨響邊?
想問下im03換線想人聲同低音好d有咩好推介
天華d線變個啱我
耳機啲聲左右唔平衡諗住寄上大陸整,去順豐寄竟然要對方公司名/身份證副本仲要俾稅,不過個賣家又話香港人寄過嘢俾佢地都唔洗咁。有冇人寄過上大陸整耳機?個程序係點?jj插屎求救

咩耳機?

都係果句
唔想嫌煩都係過關寄左佢最好

兔子335 唔想過關驚俾人拉 都係去郵局慢慢寄過去算

過關點會拉你呀
隻耳機3000銀,你寄EMS 有咩閃失就唔好

個賣家鳩up
寄野上去係好撚麻煩
稅係任大陸海關up
順豐叫你比既稅係最低消費
自己拎過關再順豐啦

巴打宜家件貨響邊?

有冇2.5平衡線推介
Cm頭或者mmcx頭都可以

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先

佢都冇得比我試

小心荷包喎不過

黑雀試完不了同埋唔會再比多少少
比巴打們毒害到就破產
到左喇
屌佢老母原來係60蚊2粒 120蚊1盒4粒
到左喇

我個隻過幾日先到
睇巴打包膠先
到左喇

我個隻過幾日先到
睇巴打包膠先

我等埋新耳機先試 依加果隻換唔換都一樣嫁啦

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先

佢都冇得比我試

小心荷包喎不過

比巴打們毒害到就破產

EM5平啲
我見其他forum有人講話日馬買300r同x1a有咩事都寄唔到返日本整,佢哋唔接受郵寄維修。呢個係咪真??

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先

佢都冇得比我試

小心荷包喎不過

比巴打們毒害到就破產

EM5平啲

咩價同邊到有得試 google睇全部外國網黎

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先

佢都冇得比我試

小心荷包喎不過

比巴打們毒害到就破產

EM5平啲

4k尾
SSP 高登Master Pro 或者 星際3樓Master咩咩

巴打宜家件貨響邊?

上coe個網查 中通到左香港係秀驛負責 淘寶/中通係查唔到既
跟住叫楓楓個邊吹(佢係你踢一腳先跟一跟)
仲有淘寶收款臨完前三日可以延長多3日 之後都可以再叫商家延

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先

佢都冇得比我試

小心荷包喎不過

比巴打們毒害到就破產

EM5平啲

4k尾
SSP 高登Master Pro 或者 星際3樓Master咩咩

cm黎?定係公模
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞