淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
隻zs6好刺耳 以前隻zst仲舒服

落原裝線定果條所謂既鍍銀?

原本自己有條純銀+2%金既線,聽落太刺用番原裝,係好左d,不過都有少少刺,可能未煲掛
岩岩女友送左部300r黎

但日馬部dpx1a聽日就到

點算好

好撚簡單

一係交換禮物

一係放走自己買果部

無計架啦,唔通賣條女送果部咩

鐘意又有閒錢就兩部都keep

利申 : 我都想整部300r或者x1a

不過貪平買錯左30r

放咗部300R,入音律美A1

https://world.taobao.com/item/558201828571.htm
隻zs6好刺耳 以前隻zst仲舒服

落原裝線定果條所謂既鍍銀?

原本自己有條純銀+2%金既線,聽落太刺用番原裝,係好左d,不過都有少少刺,可能未煲掛

煲下佢,用銅線會好d
煲返百幾小時d刺會好好多

點算好

好撚簡單

一係交換禮物

一係放走自己買果部

不過貪平買錯左30r

放咗部300R,入音律美A1

https://world.taobao.com/item/558201828571.htm

其實連登有冇人買左/聽過音律美之前啲磚

點算好

好撚簡單

一係交換禮物

一係放走自己買果部

不過貪平買錯左30r

我諗巴打都係試左先買X1A姐
放左女朋友送果部300r佢應該都唔知 套左個皮套根本就一樣嘅 點睇得出
木耳想問下究竟齒音可以點聽得出,我發現自己聽唔出,人地話好多齒音嘅歌我都覺得無問題,如果係‘吉’耳仔嘅果啲聲,我對用指甲刮黑板都無反應,是咪無得救
想問有冇人成功起到30R塊mon貼
木耳想問下究竟齒音可以點聽得出,我發現自己聽唔出,人地話好多齒音嘅歌我都覺得無問題,如果係‘吉’耳仔嘅果啲聲,我對用指甲刮黑板都無反應,是咪無得救

恭喜

恭喜

唔好嘅野 聽唔到都係一種幸福
耳機啲聲左右唔平衡諗住寄上大陸整,去順豐寄竟然要對方公司名/身份證副本仲要俾稅,不過個賣家又話香港人寄過嘢俾佢地都唔洗咁。有冇人寄過上大陸整耳機?個程序係點?jj插屎求救

去郵局
買左兩百零蚊淘仔嘢已經濕曬,原來平嘢都真係有好嘢 木耳原來都真係一種幸福嚟
耳機啲聲左右唔平衡諗住寄上大陸整,去順豐寄竟然要對方公司名/身份證副本仲要俾稅,不過個賣家又話香港人寄過嘢俾佢地都唔洗咁。有冇人寄過上大陸整耳機?個程序係點?jj插屎求救

咩耳機?

咩耳機?

都係果句
唔想嫌煩都係過關寄左佢最好
買左兩百零蚊淘仔嘢已經濕曬,原來平嘢都真係有好嘢 木耳原來都真係一種幸福嚟

木耳初燒淘仔最岩駛

zs6?
又齒音又刺耳,2百人仔左右

zs6?

之後就會好似我咁愈黎愈唔夠

zs6?

係阿,就係之前話好耐都未有果個 巴打講果啲問題我都唔識分,只係覺得啲聲好好j

我對人聲齒音多啲都冇咩所謂
但尖刺嘅聲一樣頂唔順, 巴打忍耐力驚人

zs6?

用zs5同im50
原本諗ex5同zs6
之後想要灰雀
一跳再上埋sd4
真係一跳到位

我對人聲齒音多啲都冇咩所謂
但尖刺嘅聲一樣頂唔順, 巴打忍耐力驚人

煲咗唔知幾耐,目前d金屬聲都唔會再尖到接受唔到
利申:7n銅線
想問下肥佬係咪姐係2X MART

zs6?

用zs5同im50
原本諗ex5同zs6
之後想要灰雀
一跳再上埋sd4
真係一跳到位

我都唔想 試極都冇叮一聲既感覺
係sd4一聽已經有feel

咩耳機?

都係果句

AGGER
你係HK寄好煩,EMS又慢

咩耳機?

都係果句

AGGER
你係HK寄好煩,EMS又慢

我寄上去條線都已經懶得理
得閒有心情先問下算

zs6?

用zs5同im50
原本諗ex5同zs6
之後想要灰雀
一跳再上埋sd4
真係一跳到位

我都唔想 試極都冇叮一聲既感覺
係sd4一聽已經有feel

去坐叮叮
不過建議試埋sd4s先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞