淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
如果而家先淘隻s6番黎咪要去到10月中先收到貨!?

差唔多,國慶

差唔多,國慶

叫佢寄順豐到港,補返運費差價就得喇

差唔多,國慶

少淘 原來有得咁玩

差唔多,國慶

少淘 原來有得咁玩

佢包郵係內陸果程,又轉運又剩梗耐
廣東省內寄順豐普遍香港第二日派件
zs6到手 啱啱聽個下真係
打算買埋1+2試下

即係好好聽?

都係咁 好多齒音 同埋好高音咁 聽唔慣
1+2想買埋對比下
打算買埋1+2試下

即係好好聽?

1+2想買埋對比下

如果要玩zs6 要換條銅線先叫做有d睇頭
打算買埋1+2試下

即係好好聽?

1+2想買埋對比下

天華 6n單晶銅唔知等到幾時 11月?
想問30R個2.5頭係咪好易鬆?
如果係, 有咩方法加固?

uv膠大法

30r味聽過有問題喎 我果部冇野

我驚姐
部野今朝到左
白色無花

一齊裸機流

裸機最啱dp s1啦

好難決定,dp s1平但冇spotify
x1a有spotify但大大舊,又貴千幾

直接衝頂啦

30r都幾好丫 細細部

S1 定 30R
星期四等MASTER 免運會唔會太遲

去試啦
Master免運只可以用標準運
特快都係50蚊就豪比佢算

對極

咪慳果幾十

我部銀色30r,揀快運幾十蚊星期六訂星期二到(amazon可能星期六,日唔發貨.佢星期一朝早已經即走件貨.第二朝就到港)

所以幾十蚊真係抵比

細公司,非辦公司地區有機會一星期派一次嫁
師兄打上去問問,睇下可唔可以過去拎啦

依間好似可以郵政局羅貨,唔駛加錢.

你問下佢吧

下次直運咪搵乜通物通啦.搵自己黎搞

你係有工商地址收貨都還好d

無既話,真係得個嬲字

一係加五十一係加左錢都係一星期走一兩轉

直運就順豐算.依加大陸乜通物通寄落黎都可能30,順豐都係38.

住家既去門市或者locker羅.唔駛加錢
打算買埋1+2試下

即係好好聽?

1+2想買埋對比下

Zs6+天華6n單晶銅 煲左超過100個鐘
開心使用中

你問下佢吧

無既話,真係得個嬲字

直運就順豐算.依加大陸乜通物通寄落黎都可能30,順豐都係38.

38?係咪遠先38
我直運兩套對講機都係30
尋日去咗郵局寄返條天華線返去,改2.5mm頭。睇吓要幾耐先到。郵局話大約20日

uv膠大法

我驚姐
部野今朝到左
白色無花

一齊裸機流

裸機最啱dp s1啦

直接衝頂啦

睇你係咪成日帶出街.
DPX1A 可裝第三方 PLAYER APP. 海貝音樂, POWERAMP
用來播 CUE, APE , 原生 PLAYER 唔支援格式.
又有KKBOX , spotify , 再唔係QQ音樂 綠礸, 網易雲音樂 無損曲庫無限大.
入歌一定滿足唔到你. 依家入咗1700首無損, 又想再聽其他歌.

累了.....休息一下. 開著香薰暖光燈 , 一杯咖啡 ,
打開音樂 app , 聽人分享出來歌單.又有歌詞聽無損音樂, 爽 .

uv膠大法

我驚姐
部野今朝到左
白色無花

一齊裸機流

裸機最啱dp s1啦

直接衝頂啦

睇你係咪成日帶出街.
DPX1A 可裝第三方 PLAYER APP. 海貝音樂, POWERAMP
用來播 CUE, APE , 原生 PLAYER 唔支援格式.
又有KKBOX , spotify , 再唔係QQ音樂 綠礸, 網易雲音樂 無損曲庫無限大.
入歌一定滿足唔到你. 依家入咗1700首無損, 又想再聽其他歌.

累了.....休息一下. 開著香薰暖光燈 , 一杯咖啡 ,
打開音樂 app , 聽人分享出來歌單.又有歌詞聽無損音樂, 爽 .

有得裝player app真係好方便,要去搵去買lossless 實在好花功夫
尋日去咗郵局寄返條天華線返去,改2.5mm頭。睇吓要幾耐先到。郵局話大約20日

買碟黎轉flac都好方便

天華老闆話郵局亂up, 一般7日就到喎。

你問下佢吧

無既話,真係得個嬲字

到左香港之後應該COE 間野負責
打去冇人聽
叫楓楓幫手追中通個邊又話送緊 上架前查唔到物流(明明係coe又查到。。之前張圖)

你直接d同佢講再唔到就退貨,就係咁簡單
睇下佢郁唔郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞