淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
A巴有野想請教你。
你咪有條武藤線嘅
你果條係 pt+α 定pt 還是α
我記得你講過好正 比起金鍊有咩提升
見淘寶便利碼頭好似最正路 都要成$18xx一條

詳細可以TG 問我既
Id: aristohk

我果條武藤係藍橙混編
另外你講果條金鍊之前呢度好多人買架都

好似話混編雜食啲。
我未咁快會入手住。暫時得個睇字
抄低巴打個tg得閒先問
估唔到咁多巴打都有一條壓倉

in買線織,we 7s

可以練住手先,熟左再織貴線
A巴有野想請教你。
你咪有條武藤線嘅

詳細可以TG 問我既

我果條武藤係藍橙混編

武藤係咪要2千幾?金錬個樣真係好難接受
A巴有野想請教你。
你咪有條武藤線嘅

詳細可以TG 問我既

我果條武藤係藍橙混編

武藤係咪要2千幾?金錬個樣真係好難接受

自己買料整8絞要二千幾
新手問下,zs6 同ex5 分別係邊
見上邊啲巴打都推介哩兩隻
同埋想問下邊到有得試

推一推
信和係咪得rs 港人巴同好暗果間3間有野試
上面有冇
今日又出去周圍試了

你去到信和就唔爭在去埋星際啦

反而係去左星際冇去信和 試完回程走人了

其實有幾多人同佢地買野
信和係咪得rs 港人巴同好暗果間3間有野試
上面有冇
今日又出去周圍試了

你去到信和就唔爭在去埋星際啦

反而係去左星際冇去信和 試完回程走人了

其實有幾多人同佢地買野

你講邊間 信和好暗果間上星期去試緊果陣見佢地已經開左2張單

188銅線都唔試?真係好野黎架
雖然而家冇咩人提咋

我想問下耳掛點整先fit 到自己個耳形
次次用熱風筒吹完果下係fit
但第二日再戴就又唔啱耳形貼唔實耳仔彈返走

我用辣雞溶下d膠定型
聽日再話你聽係咪會走樣

我買左兩條平衡線俾對IM02 同埋 ZS6
第一聽感 唔知係轉左用銅定係轉左用平衡關係
中低頻多左截 音樂感幾強
人聲向後左 個聲音變得好圓潤 唔太刺耳 冇咩齒音
舊一人仔一條,又唔駛等到2046 ,我收貨

188銅線都唔試?真係好野黎架
雖然而家冇咩人提咋

我想問下耳掛點整先fit 到自己個耳形
次次用熱風筒吹完果下係fit
但第二日再戴就又唔啱耳形貼唔實耳仔彈返走

我用辣雞溶下d膠定型
聽日再話你聽係咪會走樣

等你好消息
有冇師兄試過KZ條新銅線?
有冇師兄試過KZ條新銅線?

隻新野響有冇人玩過
380蚊
隻新野響有冇人玩過
380蚊

Shozy同AAW嗰隻丫嘛
打算過兩日去試
隻新野響有冇人玩過
380蚊

打算過兩日去試

見幾好樣
今日摸過下個機身有少少似磨沙面
但係唔記得試
lm
隻新野響有冇人玩過
380蚊

打算過兩日去試

見幾好樣
今日摸過下個機身有少少似磨沙面
但係唔記得試

又會有摸到但唔記得試都有
巴打想問下
lg g6 既quad dac同fiio x1 比
邊個好?
本身有fiio x1 想換g6 當埋player

x1第二代冇聽過,第一代就好垃圾,g6好太多

我就係第一代 可換也?

梗係,去馬!!!

Thanks
對岸有人推隻新牌ANEW M1

380果隻?
個樣都唔係好掂,買大陸仙女仲靚

380果隻?
個樣都唔係好掂,買大陸仙女仲靚

唔係 好似係13xx
淘寶左個原廠X1A套 同普通外套
又送左兩張貼 用到幾時
重有10日就發貨啦部x1a

巴打想知淘寶個套係咪都要幾舊水
上面有巴打提到既qq綠鑽
香港係咪又要用vpn個啲野先用到
上面有巴打提到既qq綠鑽
香港係咪又要用vpn個啲野先用到

iphone加300r用家表示唔駛,一開綠鑽就聽到啲歌
淘寶左個原廠X1A套 同普通外套
又送左兩張貼 用到幾時
重有10日就發貨啦部x1a

巴打想知淘寶個套係咪都要幾舊水

我就行星際格過價 普遍都350-380 有間出名劏客嘅$450添
最後係淘寶搵到人仔$285($328hk)送一張貼(但佢送左兩張) 就淘寶 如果唔買就要等2月新年去日本先買到 到時睇下有冇巴打要幫手入啲超級哥都好

我買左兩條平衡線俾對IM02 同埋 ZS6
第一聽感 唔知係轉左用銅定係轉左用平衡關係
中低頻多左截 音樂感幾強
人聲向後左 個聲音變得好圓潤 唔太刺耳 冇咩齒音
舊一人仔一條,又唔駛等到2046 ,我收貨

邊到買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞