淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
淘寶左個原廠X1A套 同普通外套
又送左兩張貼 用到幾時
重有10日就發貨啦部x1a

巴打想知淘寶個套係咪都要幾舊水

我就行星際格過價 普遍都350-380 有間出名劏客嘅$450添
最後係淘寶搵到人仔$285($328hk)送一張貼(但佢送左兩張) 就淘寶 如果唔買就要等2月新年去日本先買到 到時睇下有冇巴打要幫手入啲超級哥都好

dpx1a 今日出貨
又送左兩張貼 用到幾時

我就行星際格過價 普遍都350-380 有間出名劏客嘅$450添
最後係淘寶搵到人仔$285($328hk)送一張貼(但佢送左兩張) 就淘寶 如果唔買就要等2月新年去日本先買到 到時睇下有冇巴打要幫手入啲超級哥都好

dpx1a 今日出貨

我好似後日3號
又送左兩張貼 用到幾時

dpx1a 今日出貨

我好似後日3號

我都訂左,明天出貨,希望中秋前收到
又送左兩張貼 用到幾時

dpx1a 今日出貨

我好似後日3號

再睇返今日個價
又送左兩張貼 用到幾時

dpx1a 今日出貨

我好似後日3號

再睇返今日個價

嘩!升左咁多既
https://www.bilibili.com/video/av14622335/
有冇巴打知條友試個隻耳機有得賣未
有冇人試過肥仔新賣隻CTZ耳機? 之前淘仔有留意開

咩價位

咩價位

1200/1700
大家有無試過淘player
有試下平價野
https://www.bilibili.com/video/av14622335/
有冇巴打知條友試個隻耳機有得賣未

有試下平價野

推得既淘仔Player香港都有得買
巴打們點睇山靈部M3s
比起Onkyo/pioneer同價位果兩部
同埋想問有無巴打試過係京東眾籌到買過野?
巴打們點睇山靈部M3s

個京東眾籌咩玩法??
巴打們點睇山靈部M3s

個京東眾籌咩玩法??

有實體機先講

想試依隻 個樣幾靚
用緊x3m3

想試依隻 個樣幾靚
用緊x3m3

何必呢
有冇巴打推介個3.5mm轉藍牙
有試下平價野

我淘過aune m1s, 1199rmb唔知算唔算平

想試依隻 個樣幾靚
用緊x3m3

何必呢

好得過電話先講
準備淘線材 好奇一問其實有冇線會令到耳機易推d架
如果想要音場大d同分析力好應該睇咩類型既線

用緊咩耳機
zs6得番30蚊劵,先前40蚊劵冇晒
KZ zs6金属蓝牙八单元diy圈铁耳机 入耳式hifi重低音炮运动带麦【包邮】
【在售价】268.00元
【券后价】238.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.HCs2Ri
-----------------
复制这条信息,¥6iLf0fWLq17¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

用緊咩耳機

akg n40 都算難推
放左fiio x7就一直用手機頂住 不堪入耳

用緊咩耳機

akg n40 都算難推
放左fiio x7就一直用手機頂住 不堪入耳

爬完文對呢條線有興趣
https://world.taobao.com/item/527506238718.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4004-13988738791.5.688a0e1croGLAH

有冇巴打有其他推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞