淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問大家隻zs6係邊到買?
想問大家隻zs6係邊到買?

同埋邊到有得試?
追左少少post,係咪肥仔有得試?係邊到㗎
我係淘仔找過超級哥套 一對60蚊左右 係咪個價差唔多 定係有另一間平D
我係淘仔找過超級哥套 一對60蚊左右 係咪個價差唔多 定係有另一間平D

好驚又買錯size 我平時用開M size 但用spinfit m size 覺得太細 塞曬入去feel到有空位
s1最平套係咪都要幾舊

整左個sd公模既耳機隻左耳成日行路嗰陣時大時細聲係咪應該用耳棉好過用silicone
整左個sd公模既耳機隻左耳成日行路嗰陣時大時細聲係咪應該用耳棉好過用silicone

似係耳機問題喎

似係耳機問題喎

但隊番啱位又無事

似係耳機問題喎

但隊番啱位又無事

咁即係唔關耳膠事

似係耳機問題喎

但隊番啱位又無事

咁即係唔關耳膠事

前幾日都無事琴日開始就出事

似係耳機問題喎

但隊番啱位又無事

咁即係唔關耳膠事

跌過?線壞定機壞?

似係耳機問題喎

但隊番啱位又無事

咁即係唔關耳膠事

跌過?線壞定機壞?

無跌過 依家好不安

但kz自己出啲線係0.75喎

係78 呢到個個用都冇問題

我隻zst就係咁搞到鬆晒,乜線都用唔到

我ZS5第一次己經好易甩出黎

結果今日試成點?

我?試左n3ap 老忠 ckr100 846 灰雀
目前心水灰雀 下次去試埋sd2s

試埋
達科音K3001
福徠斯Flcs8

變咗大廠機爭霸戰

似係耳機問題喎

但隊番啱位又無事

咁即係唔關耳膠事

想知邊間整SD模?

係78 呢到個個用都冇問題

我隻zst就係咁搞到鬆晒,乜線都用唔到

我ZS5第一次己經好易甩出黎

結果今日試成點?

我?試左n3ap 老忠 ckr100 846 灰雀
目前心水灰雀 下次去試埋sd2s

試埋
達科音K3001
福徠斯Flcs8

變咗大廠機爭霸戰

灰雀算大廠咩 google直頭冇咩人開箱講
Dp s1 點用到usb dac 功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞