淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
打搞下
有隻七月買嘅行貨黑色 fxa7, 想放 $2500
唔知有無巴打有興趣 有嘅就留個 tg 或者 tg 我啦 yyyyyy127

我諗起玩屎巴
zs6 原裝3.5mm 線唔掂,齒音好勁。樂器偏高音。
換天華 6N 單晶銅線 2.5 平衡頭。sony 普通歌耳膠,齒音降低咗好多。 比 zs5 bass 勁咗, 樂器分析力有提升
6仔 同 zs5 比 , 一開聲,聽上去明顯有提升,個人感覺人聲好聽咗,人聲比5仔再向前。 200 幾蚊收貨✨😄 滿意。
我係用 DPX1 DAP 聽。

見你咁講我再次懷疑我手神差入咗次貨

可能係掛
見 EPC 班友都話 BASS 重, 齒音多, 比 5仔 能力有提升.
同我聽幾感覺一樣. 同意佢講法.
換6N 銅線真係可以差好遠

目前換7n銅,一樣2.5
係有過升,不過人聲唔夠圓滑唔夠實,高音好尖、好拆
煲多陣換耳膠試下

超哥

嚟緊有fd去日本,應該會叫佢幫手入

朋友係大陸叫佢幫我淘症套
但係如果我換n3ap果套就蛋左出黎

比隻zs5用囉 玩下之嘛
打搞下
唔知有無巴打有興趣 有嘅就留個 tg 或者 tg 我啦 yyyyyy127

我諗起玩屎巴

黑人問號
打搞下

我諗起玩屎巴

黑人問號

呢隻抵玩? 我味有咁快有咁多錢
打搞下

我諗起玩屎巴

黑人問號

呢隻抵玩? 我味有咁快有咁多錢

唔係攪事,不過2500難放左D
買E3000定EX5好
見巴打話E3000難推
但女聲又E3000好d
我怕EX5低音太勁,低音我麻麻地

去試下先囉
利申:用緊ex5好撚正

揾左肥佬訂,但佢已讀不回我

訂邊隻

EX5

EX5去港人到買啦唔洗訂 or試啦
仲有保

信和試?
買E3000定EX5好
見巴打話E3000難推
但女聲又E3000好d

去試下先囉

訂邊隻

EX5

仲有保

信和試?

yup fb有埋地圖話你知係邊
買E3000定EX5好
見巴打話E3000難推
但女聲又E3000好d

去試下先囉

訂邊隻

EX5

仲有保

信和試?

信和應該試得曬e3000同ex5

去試下先囉

訂邊隻

EX5

仲有保

信和試?

反正斬去港人 試埋老忠啦

訂邊隻

EX5

仲有保

信和試?

反正都去港人 試埋老忠啦

訂邊隻

EX5

仲有保

信和試?

多謝各位,我得閒試試先

有冇人可以講番咩事
zs6同5邊隻齒音勁d, 定差唔多?

EX5

仲有保

信和試?

多謝各位,我得閒試試先

仲有保

信和試?

多謝各位,我得閒試試先

點解得ex5試既,冇e3000

仲有保

信和試?

多謝各位,我得閒試試先

多謝各位,我得閒試試先

信和試?

多謝各位,我得閒試試先

你可以係到搵佢叫佢入
佢到仲有zs5試 我就係試完呢2隻覺得ex5正好多
之後就係佢到即刻買咗

多謝各位,我得閒試試先

出現了

多謝各位,我得閒試試先

出現了

多謝各位,我得閒試試先

你可以係到搵佢叫佢入
之後就係佢到即刻買咗

下次先買,同gf行緊,廢事

多謝各位,我得閒試試先

你可以係到搵佢叫佢入
之後就係佢到即刻買咗

冇帶錢

多謝各位,我得閒試試先

你可以係到搵佢叫佢入
之後就係佢到即刻買咗

冇帶錢

同女朋友一齊試

多謝各位,我得閒試試先

你可以係到搵佢叫佢入
之後就係佢到即刻買咗

冇帶錢

同女朋友一齊試

女朋友話好多人用過

你可以係到搵佢叫佢入
之後就係佢到即刻買咗

冇帶錢

同女朋友一齊試

女朋友話好多人用過

重點係女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞