淘寶耳機集中討論區(15)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
早排終於去左肥佬到訂隻ex5
好奇心一問 點解港人巴同肥佬可以平淘寶咁多

訂都唔係我到買
現貨又有保

原本淨係諗住去聽下 點知比我個fd話幾好就一齊訂埋

訂都唔係我到買
現貨又有保

港人巴: 痛心疾首

訂都唔係我到買
現貨又有保

肥佬賺到fatfat聲
隻1+2到左
唔係講笑 未煲已經好好聲

靚唔靚仔?

公模黎,最靚應該係純黑

幾靚 我印左自己個initial上去

紅色碎片?

是我
不過聽日先到
機,線都未出貨
有排都未玩得
有無肥佬地址 搵過一次但搵唔到
想問30R個2.5頭係咪好易鬆?
如果係, 有咩方法加固?

uv膠大法

30r味聽過有問題喎 我果部冇野

我驚姐
部野今朝到左
白色無花

一齊裸機流

裸機最啱dp s1啦

好難決定,dp s1平但冇spotify
x1a有spotify但大大舊,又貴千幾

依家買x1a仲有冇平先

尋日落過47000羊樓下,冇耐又上返49000羊
點解日馬啲價海鮮過股票,就快要整個串流報價先得

30r都幾好丫 細細部

S1 定 30R
星期四等MASTER 免運會唔會太遲

去試啦
Master免運只可以用標準運
特快都係50蚊就豪比佢算
條線換左2.5頭,插落部30r聽
真係好唔同
真係好唔同

你講到2.5好難聽咁
真係好唔同

你講到2.5好難聽咁

係好好聽
我仲換埋spinfit耳膠
真係好唔同

你講到2.5好難聽咁

係好好聽

好好聽
真係好唔同

你講到2.5好難聽咁

係好好聽

好好聽

2.5先係真實力

訂都唔係我到買
現貨又有保

肥佬賺到fatfat聲

訂都唔係我到買
現貨又有保

肥佬賺到fatfat聲

訂都唔係我到買
現貨又有保

肥佬賺到fatfat聲

訂都唔係我到買
現貨又有保

肥佬賺到fatfat聲

咁不了,儲錢買好野算喇
有ZS6包膠未冇追幾日POST

有好耐
有齒音之外,其他都好過zs5
好似係咁

有好耐
有齒音之外,其他都好過zs5
好似係咁

https://www.bilibili.com/video/av14742834/
KZ ZS5仙男座耳機怎麼樣KZ ZS5仙男座評測nfhifi腦放直播耳機評

腦方君終於評論 ZS5
片太長可以飛片到最後總結. .........
https://www.bilibili.com/video/av14742834/
KZ ZS5仙男座耳機怎麼樣KZ ZS5仙男座評測nfhifi腦放直播耳機評

腦方君終於評論 ZS5
得閒先睇哂佢

腦放君終於評論 ZS5
得閒先睇哂佢

當參考吓.
佢有評仙女座片, 成個鐘頭未得閒睇 , 只係睇總結..
話唔值7千幾...價錢太暴利...等等......
條友成日比行家屌. 因為成日倒人米.
如果無額外線材 買唔買埋條KZ S6升級餐條銀線好 定原來頂住先
如果無額外線材 買唔買埋條KZ S6升級餐條銀線好 原來用本身果條頂住先
如果無額外線材 買唔買埋條KZ S6升級餐條銀線好 定原來頂住先

zs6嚟講,普遍聽到係:
原本個條比升級條銀線好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞